Celtics play-off'a kilitlendi!

Celtics play-off'a kilitlendi!

SPOR Haberleri

NBA'de Brooklyn Nets ile Boston Celtics karşı karşıya geldi. Barclays Center'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Celtics 110-91'lik sonuçla kazandı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Brooklyn Nets ile Boston Celtics karşı karşıya geldi. Barclays Center'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Celtics 110-91'lik sonuçla kazandı.Mücadeleye Brooklyn Nets hızlı başladı ve Deron Williams, Brook Lopez ikilisiyle hücumda etkili başladı ve ilk çeyreği 5 sayı farkla önde geçti. İkinci çeyrekte Brooklyn çok fazla şut kaçırmaya, Celtics ise savunma ribauntlarında dikkatli olup, hızlı hücumlara çıkarak farkı kapattı ve öne geçti. Kelly Olynyk'in son saniyede gelen üçlükle devreye 5 sayı farkla önde gitti.Boston Celtics, tempoyu artırarak Brooklyn'i yormaya devam etti. Ev sahibinin de çok fazla şut kaçırması sonraıs Celtics her geçen dakika farkı artırmayı sürdürdü. Celtics, 9 oyunculuk rotasyonuyla ve koçu Brad Stevens'ın dakikaları homojen dağıtmasıyla maç sonuna diri kaldı ve mücadeleyi kazanan taraf oldu.


Boston Celtics'te Evan Turner, 19 sayı 12 asist 1 ribauntluk performansıyla maçın yıldızı oldu. Avery Bradley 20 sayı 7 ribaunt, Tyler Zeller 18 sayı 7 ribaunt, kenardan gelen Kelly Olynyk ise 18 sayı 5 ribaunt ile oynadı.Brooklyn Nets'te forma giyen eski Fenerbahçe Ülkerli Bojan Bogdanovic, 26.09 dakika süre buldu ve 14'te 3 sahaiçi isabet oranıyla 6 sayı 6 ribaunt istatistikleri tutturdu. Brook Lopez 31 sayı, Deron Williams 10 sayı 10 asist 9 ribaunt ile mücadele etti.Doğu Konferansı playoff yarışı açısından kritik olan bu maçı kazanan Celtics, önemli bir avantaj yakaladı. 7. sırada yer alan Miami, 8. sıradaki Boston, 9. sıradaki Charlotte, 10. sıradaki Indiana ve 11. sıradaki Brooklyn yarımşar galibiyetlik farklarla sıralandı.


Öte yandan günün diğer maçlarında alınan sonuçlar şöyle: nbsp;


Indiana Pacers 100-110 Houston Rockets
New York Knicks 82-103 Memphis Grizzlies
Chicago Bulls 98-86 Charlotte Hornets
Utah Jazz 104-106 Minnesota Timberwolves
Golden State Warriors 107-76 Washington Wizards




Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...