Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsmail Kartal'dan Emenike ve Diego açıklaması

İsmail Kartal'dan Emenike ve Diego açıklaması

SPOR Haberleri

Emre'nin müdahalesiyle Diego'yu tercih ettiği ileri sürülen İsmail Kartal, Brezilyalı oyuncuyu daha önceden ısınmaya gönderdiğini söyledi.

Zirve yarışını yakından ilgilendiren Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, sarı lacivertli ekibin evinde aldığı 1-0'lık galibiyetle sona erdi ama tartışmaları bitmedi.En çok gündeme gelen konulardan biri de Dirk Kuyt'ın sakatlığının ardından Diego Ribas'ın oyuna girdiği dakikadan itibaren konuşulanlardı. İsmail Kartal'ın, Diego'yu Emre ile yaptığı konuşma sonrası oyuna aldığı iddia edilmişti. İsmail Hoca'nın, Bekir'i oyuna sokacakken Emre'nin buna müdahale ettiği ve Diego'yu oyuna aldığı öne sürülmüştü.
Bu durumu hem kaptan Emre Belözoğlu, hem de teknik direktör İsmail Kartal cephesinden öğrenmeye çalıştık.


"iLK ÖNCE VAZGEÇTiM"
İsmail Kartal, Diego'nun o anda zaten ısındığını belirtirken, "Meireles sakatlandığında da kendisini almayı düşünmüştüm. Ama o anda vazgeçtim. O an saha içinde yerleşimde bir sıkıntı olduğunu görünce Bekir'i sağ beke alıp, Mehmet Topuz'u ileri çekme fikrinden vazgeçip, Diego'yu oyuna sürdüm" dediği öğrenildi.


Saha içindeki dizilişle ilgili sıkıntıyı anlattım
Kuyt-Diego değişikliğinde yaşananlara bir Emre cephesine bakalım. Kaptan, o anda İsmail Kartal'ın yanına giderek saha içindeki bir diziliş sıkıntısını anlattığını ifade etti. Yıldız futbolcu, bunu anlatırken o anda oyuncu değişikliğinin olduğunu ve bu sözlerinin ardından teknik direktör İsmail Kartal'ın fikir değiştirip, değiştirmediği bilmediğini ifade ederken, "Kesinlikle Diego'yu oyuna almalısın" demediğini de kaydetti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...