Galatasaray'ın transfer listesi...

Galatasaray'ın transfer listesi...

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu, sözleşmesi sona erecek olmasına rağmen, gelecek planlamasını da bir yandan yapıyor ve adeta kalacak gibi çalışmalarını sürdürüyor.

Önümüzdeki sezon yabancı sayısının 14'e çıkacak olması nedeniyle Cim Bom'un bu konudaki çalışmaları hızlanmıştı.Öncelikle takımın eksik bölgelerini belirleyen Hamzaoğlu'nun, sağ bek, stoper ve forvet takviyesi istediği bildirildi. Hamza hocanın, kadrosunda görmek istediği futbolcular, Kasımpaşa'nın Hollandalı stoperi Ryan Donk, bir dönem Akhisar forması giyen forvet Oumar Niasse ile Bursasporlu Fernandao.Temasa geçilen bu üç isim arasında sözleşmesi 2016'da sona erecek Donk'un, Aslan'a sıcak baktığı konuşuluyor.
Brezilya'nın Atletico Paranaense kulübünden 5 milyon satın alma opsiyonuyla kiralanan Fernandao için Bursa'nın tavrı bekleniyor. Timsah'ın maddi sorunlar yaşaması sebebiyle Cim Bom, Fernandao'yu, Brezilya ekibinden bonservisiyle almayı planlıyor.Hücum hattına takviye olarak gündeme gelen Niasse'ın, Lokomotiv Moskova ile 2017'ye kadar sözleşmesi var. Rus temsilcisinin, Senegalli oyuncu için yaklaşık 7 milyon Euro gibi bir bonservis fiyatı koyduğu bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...