Beşiktaş Liverpool'u yendiğine pişman oldu!

Beşiktaş Liverpool'u yendiğine pişman oldu!

SPOR Haberleri

Liverpool'u eleyerek önemli bir başarı elde eden siyah-beyazlılar bu tarihten sonra hedefi belirleyecek maçlarda beklediği sonuçlara ulaşamadı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge'e elenen ardından da derbide Fenerbahçe'ye kaybeden Beşiktaş'ta ilginç bir tesadüf dikkat çekiyor.UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda Liverpool'u eleyerek kulüp tarihi açısından önemli bir başarı elde eden siyah-beyazlılar bu tarihten sonra hedefi belirleyecek maçlarda beklediği sonuçlara ulaşamadı.Club Brugge eşleşmesinde her iki maçı da kaybeden Teknik Direktör Slaven Bilic ve ekibi, Fenerbahçe derbisinden mağlubiyetle ayrılınca liderlik koltuğundan indi. Ayrıca lig sonuncusu Balıkesirspor'a da beklenmedik bir şekilde puan kaptıran Kartal, Liverpool sonrası çıktığı 6 maçın 4'ünü galip bitiremedi.


22 derbide 1 galibiyet
Kartal son yıllarda ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'la deplasmanda oynadığı maçlarda galip gelemiyor. Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'de rakip sahalarda Fenerbahçe'yi son 11 maçta da yenemezken, Galatasaray'ı ise geride kalan 11 maçta bir kez mağlup edebildi. Fenerbahçe'yi en son 17 Nisan 2005'te 4-3'lük skorla mağlup eden siyah-beyazlı takım, Cim-Bom'u ise 18 Aralık 2002'de 1-0 yenmişti.


10 şanslı adam!
Siyah-beyazlı takımın bu sezon kadrosunda yer alan 31 futbolcunun 10'u Beşiktaş formasıyla derbi galibiyeti yaşadı. Kadrodaki diğer 21 futbolcu ise henüz derbilerde galibiyet göremedi. Mevcut kadroda derbi galibiyeti görenler Cenk Gönen, Tomas Sivok, Ersan Adem Gülüm, Necip Uysal, Veli Kavlak, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek, Serdar Kurtuluş ve Oğuzhan Özyakup oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...