Galatasaray'ın asist kralları

Galatasaray'ın asist kralları

SPOR Haberleri

Yasin ve Sneijder ikilisi, toplamda rakip filelere 11 gol atarken,15 asist yaptı.Galatasaray'ın asist kralları şampiyonluk yolunu açıyorlar.

İtalyan teknik adam Cesare Prandelli döneminde takımda şans bulamayan Yasin Öztekin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte çok iyi bir form grafiği yakalamıştı.Kasımpaşa mücadelesinde 2-0 yenik durumdayken, 3-2'lik geri dönüşte büyük pay sahibi olan Yasin, ilk 11'in de değişmez isimleri arasına girmişti. Önümüzdeki sezon da kadrodaki yerini şimdiden garantileyen 28 yaşındaki kanat oyuncusunun, takımın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'le de saha içindeki uyumu dikkat çekiyor.İlk başta Sneijder'le birbirlerine alışmak konusunda sıkıntı çektiği görülen tecrübeli futbolcu, son maçlarda ise bu sorunu tamamen atlatmış gözüktü.


'En iyi 10 numara'


Son olarak Kasımpaşa sınavında Umut'un golünün asistini yapan Yasin, bu pozisyonun oluşumu sırasında ilk pası, Sneijder'den almıştı.Galatasaraylı Yasin, bu sezon şu ana kadar 2 gol ve 12 asistle oynarken, Sneijder de 9 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu. Hücumsal anlamda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun vazgeçilmezleri olan ikiliden Yasin, son maçın ardından, "Sneijder harika bir futbolcu ve çok yetenekli. Kariyerimde birlikte oynadığım en iyi 10 numara" övgüsünde bulunmuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...