İşte Sertaç Boztepe'nin ölüm sebebi

İşte Sertaç Boztepe'nin ölüm sebebi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Lenfoma hastalığına yakalanan eski manken Sertaç Boztepe dün akşam hayata gözlerini yumdu. Geriye küçük kızı Duru ve oyuncu eşini bıraktı.

Boztepe, bugün Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Uzun süredir Fulya'daki özel bir hastanede tedavi gören Boztepe hayatını kaybetti. Boztepe arkadaşları moral geceleri düzenliyordu. Bunlardan en sonuncu Kenan İmirzalioğlu'ndan Pınar Atuğ'a, Şenol İpek'ten Engin Koç'a, Deniz Pulaş'tan Esin Moralıoğlu'na 100'e yakın eski manken Kuruçeşme'deki bir mekanda Boztepe'ye destek gecesi düzenlemişti.


90'LARIN GÖZDE MANKENLERİNDENDİ
İstanbul'da 22 Ekim 1973'te dünyaya gelen Sertaç Boztepe, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İktisat Eğitimi gördü. Ardından manken ve oyuncu olarak kariyer yapmaya başladı.İngiliz Kemal adlı TV dizisiyle 2001 yılında oyunculuğa başladı.Arka Sokaklar, Yemin, Adanalı, Kardelen gibi TV dizilerinde rol aldı.Son olarak da Aşk Kırmızı adlı film için kamera karşısına geçmişti.


"HUZURLA UYU NEFESİM..." nbsp;
Acı haberin ardından Sertaç Boztepe'nin eşi Duygu Boztepe Instagram sayfasında kızlarıyla çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı ve altına "Mavi gözlü devim, nefesim, seni çok seviyorum... Hep seveceğim... Üçümüz bu karedeki gibi hep birlikte olacağız...Sen hep bizimlesin biliyorum, hissediyorum huzurla uyuyorsun..." notunu düştü.


"BUNU DA AŞACAĞIZ" DEMİŞTİ
Umudunu kaybetmeyen ve hastalıkla mücadelesini bırakmayan Sertaç Boztepe nbsp;yaklaşık bir ay önce Instagram hesabında eşiyle çekilmiş bir fotoğrafını yayınlamıştı. Boztepe, karenin altına "Çocuğumun anası, evimin direği, yüreğimin daimi sahibi, yeryüzündeki meleğim; sabır, güç, inanç ve aynı zamanda yumuşaklığın dünyamda bir kadındaki en büyük ve sarsılmaz tezahürü. Allah'ın bana en büyük lütûflarındansın canım karım benim. Biz bunu da aşacağız, ikimiz de çok derinde bunu gayet iyi biliyoruz... Seni çok seviyorum bebeğim " notunu düşmüştü.


Aralarında Kenan İmirzalıoğlu, İbrahim Çelikkol , Arzum Onan gibi onlarca ünlü isim her ay buluşup kanserle mücadele eden Sertaç Boztepe'ye moral veriyordu.


BU SANA SON SARILIŞIMDI
Sema Şimşek yakın arkadaşının ölüm haberini alınca son buluşmalarında çekilen bu fotoğrafı sosyal medya adresine koyup şu notu düşü:
İşte Sertaç Boztepe'nin ölüm sebebi

Bu sana son sarılışımdı. Yolun ışık olsun, canım arkadaşım



MORAL GECESİ DÜZENLENMİŞTİ
Kenan İmirzalioğlu'ndan Pınar Atuğ'a, 100'e yakın eski manken, lenfomaya yakalanan bir dönemin ünlü mankeni Sertaç Boztepe'ye destek oldu. Lenfomaya yakalanan bir dönemin ünlü mankeni Sertaç Boztepe için eski mankenler bir mekanda moral gecesi düzenledi. Kenan İmirzalioğlu'ndan Pınar Atuğ'a, Şenol İpek'ten Engin Koç'a, Deniz Pulaş'tan Esin Moralıoğlu'na 100'e yakın eski manken, Boztepe'ye destek oldu.


SERTAÇ BOZTEPE KİMDİR?
İstanbul'da 22 Ekim 1973'te dünyaya gelen Sertaç Boztepe, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İktisat Eğitimi gördü. Ardından manken ve oyuncu olarak kariyer yapmaya başladı. İngiliz Kemal adlı TV dizisiyle 2001 yılında oyunculuğa başlayan Sertaç Boztepe, Arka Sokaklar, Yemin, Adanalı, Kardelen gibi TV dizilerinde rol aldı. Sertaç Boztepe, son olarak da Aşk Kırmızı adlı film için kamera karşısına geçmişti.


Lenfoma nedir?
Lenfoma lenfositlerin oluşturduğu bir kanser tipidir. Lenfomalar bağışıklık sisteminin urlarıdır. Lenf düğümlerinde çıkan, ve lenfositlerden oluşan urların tümüne lenfoma denir. Son geçen yüzyılda ve günümüzde bağışıklık sistemi üzerine süren çalışmalar bu kötücül urların daha iyi anlaşılmasını sağlamıştır. Lenfomaların yalnızca altında yatan nedenleri ve oluşma süreçleri değil, aynı zamanda sağaltımları konusunda da önemli gelişmeler kaydedilmiştir. Günümüzde Hodgkin dışı lenfoma olan her hasta için uygun bir sağaltım yöntemi bulunmaktadır.


Bu urlar yukarıda da açıklandığı gibi lenf düğümlerinde çıkmakta, ve bu düğümlerin şişmesiyle kendilerini belli etmektedirler. Lenfomalar, lösemi ile yakından ilgilidirler; bir kişide iki durum birlikte de görülebilir, ya da öbürü olmadan yalnız biri de olabilir. Lenfomaların çok türü bulunmaktadır, ve lösemilerle birlikte tümü kan kanserleri adı altında toplanmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...