Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor All Star'da elemeye kalan kim oldu?

Survivor All Star'da elemeye kalan kim oldu?

MAGAZİN Haberleri

Ekranların fenomen yarışması Survivor All Star'da yine heyecan doruktaydı. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden gönüller arasında bir kişi yarışmaya veda edecek.

Survivor All Star'da elemeye kalan isim kim oldu? Survivor'da elenen isim kim oldu? İşte merak edilen anlar tg.com.tr'de... nbsp;TV8'in heyecanla ve alakayla izlenen yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam yine heyecan doruktaydı. Pazar akşamı Dokunulmazlık ödülünü kaybeden gönüllüler aralarında bir kişiyi elemek zorunda kaldılar. Gönüllüler 5 oy ile Begüm'ü halk oylamasına bıraktı. Bu akşam smslerde en çok desteği alan yarışmacı Begüm'ün karşısına bir isim daha çıkaracak ve en az oyu alan kişi adaya veda edecek. Yarışmadan kimin eleneceği merak konusu... Bu akşam TV8 ekranlarında ayrılan isim belli olacak...


TURABİ'DEN YENİ DÖRTLÜK-TIKLAYIN


Survivor All Star'da eleme heyecanı var. Survivor All Star'da her hafta bir kişi adaya veda ediyor. Survivor'da elenecek kişinin belirlenmesinin ilk adımı konseyde atılıyor. Survivor All Star'da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden grup, konseyde gitmesini istedikleri kişinin ismini yazıyorlar. Böylece adaya veda edecek ilk aday belirlenmiş oluyor.


Survivor All star 17. bölüm ada konseyinde eleme için gelen takım Gönüllüler oldu. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler uzun bir aradan sonra başarı elde etmenin sevincini yaşadı. Survivor'da konsey oylamasında Turabi, isim yazılan kendi amblemini çizerek kimin ismini yazdığını belirtmiş oldu.


Ünlüler ada konseyine rahat bir şekilde gelirken Gönüllüler'de eleme heyecanı yaşandı. Gönüllüler takımında adı çıkan isimler oldukça kafa karıştırdı.


Gönüller Takımı ada konseyinde 1 Seda 1 Taner 1 Özlem ve 5 Begüm için oy çıktı. İsmi en fazla yazılan isim olarak Begüm sms oylamasına çıkacak ilk isim oldu. Yarın akşam yapılacak elem için heyecan dorukta.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...