Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Tatlıses'in uyandıktan sonra sorduğu ilk soru şaşırttı

İbrahim Tatlıses'in uyandıktan sonra sorduğu ilk soru şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Amerika'da riskli bir ameliyat geçiren ve şu an durumunun iyi olduğu bilinen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses uyanır uyanmaz Aydemir Akbaş'ı aradı

İbrahim Tatlıses 'in uyandıktan sonra arkadaşı Aydemir Akbaş'ı aradığı ortaya çıktı. Sağlık durumu merak edilen İbrahim Tatlıses'in uyandıktan sonra yürümeye başladığı sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği belirtiliyor. Yanında bulunan oğlu İdo Tatlıses ile yürüme egzersizlerine başlayan sanatçı Türkiye'deki dostlarıyla da telefon konuşmaları yapıyor.
İbrahim Tatlıses'in uyandıktan sonra sorduğu ilk soru şaşırttı

AKLI FENERBAHÇE'DE KALDI
Aydemir Akbaş'ı arayan Tatlıses, Türkiye'nin gündemiyle ilgili bilgiler de aldı. Barış sürecinin nasıl ilerlediğini ve Nevruz kutlamalarının nasıl geçtiğini soran İbrahim Tatlıses'in merak ettiği bir diğer konu taraftarı olduğu Fenerbehçe'nin ligdeki durumu oldu.
100 DOLAR KAZANDI
Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için Galatarasaraylı Aydemir Akbaş ile 100 dolarlık iddiaya giren Akbaş'ın Fenerbahçe'nin güven vermediğini, Beşiktaş'ın galip geleceğini söylemesi üzerine İbrahim Tatlıses; 'Fenerbahçe yenecek. 100 dolarına var mısın?' dedi. Fenerbahçe'nin galip gelmesiyle birlikte Tatlıses, yakın dostu Akbaş'tan 100 dolar kazandı.
Kaynak : Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...