Atatürk Havalimanı'nda yakalanan malzemeler hayrete düşürdü!

/ Kaynak: DHA
Atatürk Havalimanı'nda yakalanan malzemeler hayrete düşürdü!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Türkiye'ye kaçak sokulmak istenen tıp alanında kullanılan Platin maddesi ile dişçilikte kullanılan tıbbi cerrahi malzemeler şaşırttı.

Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri yurt dışından Türkiye'ye kaçak olarak sokulmak istenen daha çok tıp alanında kullanılan Platin maddesi ile dişçilikte kullanılan tıbbi cerrahi malzeme ele geçirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: " 22.03.2015 tarihinde dış hatlar terminali geliş katı yolcu karşılama salonunda yapılan çalışmalarda, Etiyopya uyruklu T.M.A. (36) isimli erkek şahıstan 1266 gr platin maddesi ve 23.03.2015 tarihinde dış hatlar terminali geliş katı yolcu karşılama salonunda yapılan çalışmalarda da Pakistan uyruklu F.Q.M. (38) ve S.O.H.H. (41) isimli erkek şahıslardan 322 adet tıbbi cerrahi malzeme, ele geçirilmiştir.
Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapılmış ve idari yönden sınır dışı işlemleri başlatılmıştır."

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...