Beşiktaş, ikinci yarılarda kalesini koruyamıyor

Beşiktaş, ikinci yarılarda kalesini koruyamıyor

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'de yediği 24 golün 19'unu ikinci yarılarda kalesinde gördü

Süper Lig'de şu ana dek 24 gol yiyen siyah-beyazlı ekip, ikinci yarılarda kalesinde adeta kabus gördü. "Kara Kartallar", ligdeki 24 golün 19'unu ikinci yarılarda yedi. Maçların ikinci yarılarında savunmada sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı ekip, gollerin yüzde 79'unu mücadelelerin ikinci devresinde yedi.
- İlk yarılarda 5 gol
Beşiktaş, rakipleri karşısında ilk 45 dakikalarda daha iyi savunma yaptı. Süper Lig'de 5 kez ilk devrede rakiplerin gol sevincini izlemek zorunda kalan "Kara Kartallar", bu maçlarda 3 galibiyet, 2 yenilgi aldı.
- Son 10 dakikada 7 gol
Siyah-beyazlı ekip, ligde son 10 dakikalarda ise 7 gol yedi. Beşiktaş, son 10 dakikalarda gol yediği maçlardan sadece Bursaspor mücadelesini lehine çevirebildi. Rakibini Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk eden "Kara Kartallar", 90. dakikada yediği golle 2-2 berabere giden karşılaşmayı 90+3. dakikada Demba Ba'nın penaltı golüyle 3-2 kazandı.
Beşiktaş, önde götürdüğü Kardemir Karabükspor ve Torku Konyaspor maçlarında ise son 10 dakikalarda gol yemesine rağmen üstünlüğünü korudu.
"Kara Kartallar", 85. dakikasına kadar 2-1 önde götürdüğü Kayseri Erciyesspor maçından ise 89 ve 90. dakikalarda yediği gollerle 3-2 mağlup ayrıldı. Balıkesirspor karşısında 2-1 önde olduğu sırada 82. dakikada Vargas'ın penaltı golüne engel olamayan Beşiktaş, karşılaşmayı 2-2 berabere tamamladı.
Siyah-beyazlı takım, bir karşılaşmada ise son 10 dakikada 1-0 gerideyken ikinci golü yedi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanan maçta ilk yarıda Emenike'nin 3. dakikada attığı golle 1-0 geriye düşen Beşiktaş, 85. dakikada da Sow'un golüne engel olamadı ve derbi karşılaşmasından 2-0 mağlup ayrıldı.
- Uzatmada 2 gol gördü
"Kara Kartallar" uzatma bölümlerinde ise 2 kez hüsran yaşadı. Siyah-beyazlı takım, Galatasaray ve Fenerbahçe derbi maçlarında rakiplerinin uzatma dakikalarındaki gol sevincini izlemek zorunda kaldı. Ligin ilk yarısında 2-0 mağlup olduğu Galatasaray maçında 90+5. dakikada Burak Yılmaz'ın golüne engel olamayan ve sahadan 2-0 mağlup ayrılan Beşiktaş, 25. haftada bu kez 90+1. dakikada Sow'un attığı golle Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...