Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diriliş Ertuğrul'da gerilim artıyor

/ Kaynak: İHA
Diriliş Ertuğrul'da gerilim artıyor

MAGAZİN Haberleri  / İHA

TRT'nin iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta yine nefesler tutulacak. Ertuğrul, tapınakçıların oyununa engel olabilecek mi? İşte 14. bölüm fragmanı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş 'Ertuğrul' dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç ve Serdar Gökhan'ın oyunadığı dizinin 14. bölümü 25 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak.


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
Diriliş 'Ertuğrul'un 14. bölümünde Halime, kardeşi Yiğit'in esir olduğu Tapınakçı kalesinden kurtulması karışılığında zoraki olarak El Aziz ile evlenmeyi kabul etmiştir. Bu evliliği istemeyen Halime bu zoraki nikaha engel olabilmek için çare aramaktadır. Hem sevdiği kadını, hem obasını, hem de Tapınakçıların İslam dünyasında çıkarmak istedikleri savaşı engelemek için mücadele eden Ertuğrul'un, Tapınakçıların adamı olan Komutan Nasır'ın maskesini düşürmesi gerekmektedir.


Şehzade Numan'ı kullanarak Türkmenleri Seçuklu'ya karşı kışkırtmak için Oğuz beyleriyle bir araya gelen Nasır'ın düzenlediği toplantıyı basan Ertuğrul, Nasır'ı esir alır. Ertuğrul, El Aziz'e Nasır'ın gerçek yüzünü göstermesi halinde Halime Sultan'ı mecbur kaldığı evlilikten kurtarırken, El- Aziz tarafından kuşatılan obası ve Tapınakçıların İslam dünyasına karşı kurduğu kumpası engelleyecektir. Nasır'ı esir alan Ertuğrul, onun gerçek yüzünü El- Aziz'e göstermeye çalışmaktadır. Halime Sultan'ı kurtarmak için harekete geçen Ertuğrul ve Alp'leri bunda başarılı olabilecekler mi? ##tgvidoe##

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...