Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba'nın yerine Falcao!

Drogba'nın yerine Falcao!

SPOR Haberleri

Manchester United forması giyen ancak kulübünde mutsuz olduğu konuşulan Radamel Falcao için çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United forması giyen ancak kulübünde mutsuz olduğu konuşulan Radamel Falcao için çarpıcı iddialar ortaya atıldı.İngiliz basınında yer alan habere göre; Luis Suarez'in ardından aradığı golcü tam olarak bulamayan Liverpoo, bu mevkiide yaşadığı eksikliğini gidermek ve önümüzdeki sezona daha iddialı bir giriş yapmak için Kolombiyalı yıldız oyuncuyu gündemine aldı.Öte yandan aynı haberde, Chelsea'nin de Didier Drogba'dan doğacak boşluğu doldurmak adında Radamel Falcao ile ilgilendiği iddia edildi.Yıldız golcü için Fransız ekibi Monaco'ya 6 milyon pound kiralama bedeli ödeyen ve mevcut sözleşme kapsamında haftalık 280 bin pound ödeme yapan Manchester temsilcisi de, Radamel Falcao ile devam etmemeye sıcak bakıyor.




Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...