Rıza Çalımbay'dan üç büyüklere gönderme

Rıza Çalımbay'dan üç büyüklere gönderme

SPOR Haberleri

Rıza Çalımbay, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den birinin şampiyon olmasında takımının büyük rol oynayacağını ileri sürdü.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den birinin şampiyon olmasında takımının büyük rol oynayacağını ileri sürdü.Çalımbay, "Fenerbahçe ve Galatasaray ile sahamızda oynayacağız. İlk yarıda bu iki rakibe karşı şansız maçlar çıkardık. Ancak şu anda ligde durumumuz nedeniyle korku yaşamıyoruz. Dolayısıyla şampiyonluk düğümünü biz çözeceğiz" dedi.Çalımbay, devre arasında yasak kapsamında oldukları için gerekli transferi yapamadıklarından yakınarak, "Şayet istediğimiz futbolcuları alabilseydik, daha iyi yerlerde olabilirdik. Bu kadro yapabileceğinin fazlasını yapmaya çalıştı. Bir yerde de muvaffak olduk diyebilirim" şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...