Hollanda Milli Takım kaptanı Sneijder oldu!

Hollanda Milli Takım kaptanı Sneijder oldu!

SPOR Haberleri

Galatasaray ile güzel perfons sergileyen Hollandalı futbolcu Sneijder, Türkiye - Hollanda maçıonda sahaya kaptan olarak çıkacak.

Hollanda Milli Futbol Takımı, 28 Mart'ta 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri (EURO 2016) A Grubu'nda Türkiye ile sahasında oynayacağı maç öncesi ilk çalışmasını gerçekleştirdi.


Katwijk kentindeki Quick Boys Tesisleri'nde teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları devam eden Arjen Robben ve Robin van Persie dışındaki tüm oyuncular katıldı.


Hiddink'in çalışmanın başında Galatasaraylı Wesley Sneijder ile özel olarak görüştüğü antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda futbolcular, istasyon ve dar alanda pas çalışması yaptı.


Basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği antrenman, yarı sahada yapılan taktik ağırlıklı maçla sona erdi.


KAPTAN WESLEY SNEIJDER
Guus Hiddink, kaptanlığı geçtiğimiz yıl Louis van Gaal tarafından alınan ve o günden bu yana kaptanlık pazubendi takmayan Wesley Sneijder'e verdi. Yetenekli oyuncu, Türkiye maçında kaptan olarak sahaya çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...