Emre Belözoğlu'ndan Bilic'e tehdit gibi sözler!

Emre Belözoğlu'ndan Bilic'e tehdit gibi sözler!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Emre Belözoğlu'nun Slaven Bilic'e sarfettiği sözler, BJK TV'de yayınlandı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve sarı lacivertlilerin Kadıköy'de 1-0 kazandıkları derbi maçının ardından iki takım arasındaki gerilim devam ediyor. Siyah beyazlıların Başkanı Fikret Orman, akşam üstü saatlerinde yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında basın mensuplarına Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun küfür ettiğini ve hakemlerin 'Emre'yi atamadığını' söylemişti.

Orman ayrıca olayların görüntülerinin ellerinde olduğunu ve kulüp televizyonundan yayınlanacağını söylemişti. BJKTV ise saat 19:03'te girdiği özel yayında bu görüntüleri yayınladı. Görüntülerde soyunma odası koridorunda Emre'nin Bilic'e doğru, "İstanbul burası anam avradım olsun..." dediği duyuluyor.

İŞTE EMRE'NIN SOYUNMA ODASINDAKİ SÖZLERİ...
BJK TV'nin yayınladığı görüntülerde kalabalık bir grup Emre Belözoğlu'nu tutmaya çalışıyor. Ancak bu esnada Emre'nin bağırarak "Şerefsizler gibi yüzüme bakıp gider... Her maç gelip bana bunu yapıyor. Ben fuc..off dediğimde olay oluyor. Söyle ona bir daha bana gelirse, el kol hareketi yaparsa, söyle ona anam avradım olsun İstanbul burası...." diyor.

Emre Belözoğlu'ndan Bilic'e tehdit gibi sözler!

Siyah beyazlı kulübün basın sözcüsü Metin Albayrak ise bu görüntülerin yayınlandığı özel programda Emre Belözoğlu'nun Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'i alenen tehdit ettiğini söyledi. BJK TV yayınında "Emre Bilic'e İstanbul'da turistik gezi mi yaptırmayı düşünüyor" sorusunu da sordu.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...