Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facebook Messenger yenileniyor mu?

Facebook Messenger yenileniyor mu?

TEKNOLOJİ Haberleri

Whatsapp , instagram , Snapchat gibi uygulamaların son dönemde ilgi görmesi üzerine facebook atağa kalkmaya karar verdi.

Whatsapp , instagram , Snapchat gibi uygulamaların son dönemde ilgi görmesi üzerine facebook atağa kalkmaya karar verdi ve Facebook Messenger yenilendi. İşte bu yenilikler.


Mark Zuckerberg ve ekibi daha önce yenilik için bir adım atmış ve messenger üzerinden para yatırma/çekme özelliğini eklemişlerdi. Yakın nbsp;zamanda bunun üzerine daha fazla yenilik geleceğe benziyor. Bu yeniliklerin arasında telefon operatörünüzle mesajlaşmak,internet üzerinden videoları takip etmek gibi detaylar yer alıyor.


Wechat ve Line gibi Asya'da kullanılan mesajlaşmalar üzerinden arama yapılabiliyor,oyun oynanabiliyor. Facebook messenger uygulamasınında bu programlara benzeyeceği belirtiliyor.


Sözü edilen yeniliklerin 25 Mart tarihinde F8 geliştirici konferansında açıklanması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...