Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ordu-Giresun Havaalanı'nın açılış tarihi belli oldu

Ordu-Giresun Havaalanı'nın açılış tarihi belli oldu

Ekonomi Haberleri

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı'nın açılış tarihi ve uçuş programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı'nın kısa sürede açılacağını ifade eden Balkanlıoğlu, Mayıs ayı içerisinde Ordu semalarında uçakların görüleceğini vurguladı.

Yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı'nın açılış tarihi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışa katılıp katılmayacağı hakkında bilgilere veren Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Havaalanı açılış süreci hızla ilerliyor. Açılış için yöre halkı sayın Cumhurbaşkanımızı açılışta görmek istiyor. Türkiye'nin prestij projelerinden bir tanesi dünya da üç tane var biride burada olacak. Bu sebeple Cumhurbaşkanımızın yoğun programlarından sıra almak gerekiyor. Bu nedenle dört dörtlük bitmesi de biraz zaman alacak genel anlamda süreç bu şekilde aksi bir durum yok. Cumhurbaşkanımızın programları doğrultusunda nisan ayında açılacağı şeklinde duyumlar var ancak bize ulaşan yazılı kesin bir talimat gelmediği için bir tarih veremiyoruz. Bu doğrultuda nisan ayında havaalanının açılacağı mayıs ayında da tarifeli uçuşların başlayacağını düşünüyoruz. Halkımız merak etmesin bir kaç ay içerisinde Ordu semalarında uçakları göreceğiz inşallah" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...