Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kazım, 'Fatih Hoca çok akıllıca davrandı'

Kazım, 'Fatih Hoca çok akıllıca davrandı'

SPOR Haberleri

Milli Takım kadrosuna çağırılan Kazım Kazım, antrenman öncesi soruları cevapladı

Sözlerine tekrar Milli olmanın verdiği mutluluğu ifade ederek başlayan Kazım, "Ben bu ortamı çok özledim. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Burada olmayı çok özlemiştim" şeklinde konuştu.


Feyenoord'da başarılı bir grafik çizen Kazım, "Kazanmak için ne yapmalıyız?" sorusuna, "Kazanmak için gol atmamız gerekli. Hollanda çok iyi, büyük bir takım. Dünya onların iyi bir takım olmasına rağmen kötü başlangıcını konuşuyor. Bir marka olmalarına rağmen kötü başladılar. Kendileri de bunun farkında. Onlar için de çok önemli maç. Biz ne yapacağımıza odaklanmalı inanmalı ve konsantre olmalıyız. Hollanda'nın ne yapacağını düşünmek yerine kendimize odaklanmalıyız" şeklinde cevap verdi.


Milli Takımın yarı final oynadığı 2008 Avrupa Şampiyonası'na hazırlandığı yerde kamp yapmaları ile ilgili Kazım, "Fatih hocadan çok akıllıca bir hamle bence. 2008'de çok önemli deneyim ve anılarımız var. Tecrübeli oyuncularımız o kampta olan anıları anlatsa bile yeterli. Asla mücadeleyi bırakmadan son ana kadar savaşmalıyız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...