Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elmander'den o eleştirilere cevap

Elmander'den o eleştirilere cevap

SPOR Haberleri

Johan Elmander, son durumunu anlattı ve eleştirilere cevap verdi.

Galatasaray'ın eski oyuncularından Johan Elmander, Moldova ile oynayacakları mücadele için İsveç'in kadrosuna alınmasına şaşırmadığını söyledi. Son dönemde iyi performans gösteremediği belirtilen golcü, "Hocamız Erik beni çağırdığında ev benle birlikte olmak istediğinde, milli takım için gerçekten 'yandım' ve 2002'deki gibi bir performans göstermek için hırslandım" ifadelerini kullandı.


"İLK MAÇIM GİBİ HEYECANLIYIM"
Eleştirilere kulak asmadığını kaydeden tecrübeli yıldız, "Herkesin kendine göre fikirleri var. Erik benle olmak istiyor, ben de bu yüzden milli takıma geldim. Herhangi bir şüphem olmadı. 2002'de ilk milli maça çıktığımdaki kadar heyecanlıyım" diye konuştu. Formunda düşüş hissetmediğini söyleyen Elmander, "Güçlü hissediyorum, kesinlikle. İyi hissediyorum. Sezon öncesi iyi idmanlar yaptım. İngiltere'de uzun süre oynadım, nasıl oynanacağını biliyorum" dedi. İsveç ile Moldova, Euro 2016 Elemeleri G Grubu'nda 27 Mart gübü karşı karşıya gelecek.


Kaynak : Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...