KİPTAŞ'tan dar gelirliye konut müjdesi

KİPTAŞ'tan dar gelirliye konut müjdesi

EMLAK Haberleri

KİPTAŞ'ın Başakşehir'de inşasına devam ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni etabı Vaditepe Gölevleri, satışa sunuldu.

Projenin basın toplantısında İstanbul'da alt gelir grubuna yönelik konut yapacakları müjdesini veren Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "Avrupa yakasında dar gelirli vatandaşlar için 2 bin 200 konutluk bir proje geliştireceğiz" diye konuştu. 2013'te inşaatına başlanan Vaditepe projesinin arazisini 7-8 yıl önce satın aldıklarını söyleyen İsmet Yıldırım, proje tamamlandığında 15-20 bin kişinin yaşayacağı bir yerleşim alanı olacağını belirtti. Yıldırım, "İlk etaptaki 2 bin 600 konuttan şu anda 600-700 tane kaldı. İkinci etap zaten kurayla satılmıştı. Üçüncü etapta 357 konut yapılacak. Metrekare fiyatları KDV dahil 4 bin lira civarında olacak" diye konuştu. nbsp;



199 BİN LİRADAN BAŞLIYOR nbsp;
18 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde inşasına başlanan yeni etapta 357 konut ve 52 ticari ünite yer alıyor. Proje bitiminde yaklaşık bin kişinin yaşayacağı Vaditepe Gölevleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Maksimum kullanım alanı sağlamak amacıyla tasarlanan daireler 69 ila 234 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Lansman dönemine özel olarak sunulan avantajlı ödeme planlarına ek olarak, bölgeye ve proje donatılarına kıyasla fiyatlar kısa bir süreliğine ekonomik oranlarda tutuluyor. 120 aya kadar uygun banka faiz oranlarıyla kredi kullanılabilen, kendi bünyesinde 0 faiz 24 aya kadar vade imkânı ve çeşitli ödeme planları olan projede, 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün.


VADİTEPE GÖLEVLERİ 2017'DE TESLİM EDİLECEK
TEM Otoyolu'nun yanıbaşında yer alan proje, Bahçeşehir'e 2019 yılında gelmesi planlanan ve yapımına başlanan Marmaray ve Metro hatlarına yakın konumda bulunuyor. Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve Kanalİstanbul'un muhtemel güzergâhına da çok yakın bir lokasyonda bulunan Vaditepe Gölevleri'nde teslimler ise 2017'nin Eylül ayında yapılacak. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...