Sigarayı bırakana kur'a ile araba!

Sigarayı bırakana kur'a ile araba!

YAŞAM Haberleri

Bir yıl sürecek olan kampanyaya sigara içenlerin yanı sıra içmeyenler de yıl sonu geri alınması şartlıyla aylık 50 lira yatırarak katılabilecek.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Kaymakamı Levent Kılıç, sigaraya başlamanın önüne geçmek ve gençlerin sigara alışkanlığından vaçgeçmelerini sağlamak amacıyla sıfır otomobil çekilişli kampanya başlattı. Bir yıl sürecek olan kampanyaya sigara içenlerin yanı sıra içmeyenler de yıl sonu geri alınması şartlıyla aylık 50 lira yatırarak katılabilecek. Özellikle çocukların, gençlerin sigaraya başlamalarını engellemek istediklerini belirten Kılıç, "Tüm Türkiye katılabilir. Çekilişlerimiz olacak. 50 lira bankaya yatıranlar arasında motivasyonu sağlamak için beyaz eşya, küçük ev aletleri gibi 3 ayda bir ara çekilişimiz olacak. Yıl sonunda da bir yıl katılanlar araba çekilişine katılacak" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...