Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kevin Constant ile yollar ayrılıyor, 6.5 milyon euroluk pazarlık!

Kevin Constant ile yollar ayrılıyor, 6.5 milyon euroluk pazarlık!

SPOR Haberleri

Trabzonspor Yönetimi, Yanal'ın gözden çıkardığı Gineli oyuncunun menajerine "Kulüp bulun" dedi.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın antrenmanlara almadığı Trabzonspor'un Gineli oyuncusu Kevin Constant'ın sezon sonunda takımdan gönderilmesi için menajeriyle 6.5 milyon avroluk pazarlığın sürdüğü bildirildi. Bordo-mavililerin sezon başında Milan'dan transfer ettiği yıldız oyuncu Yanal tarafından 26 Şubat'taki Napoli maçının ardından disiplinsiz harekeleri nedeniyle kadro dışı bırakılmış, yönetimin girişimleri de tecrübeli hocanın kararını değiştirmemişti. Gelişmeler üzerine yönetim Gineli oyuncunun menajerini Trabzon'a çağırdı. nbsp;
Maliyeti dudak uçuklatıyor
Milan'dan 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Kevin Constant'ın 4 yıllık maliyetinin 11.5 milyon avroya ulaşmasını göz önüne alan yönetim, menajerine sezon sonunda takımdan ayrılması için her türlü kolaylığın gösterileceği sözünü verdi. Böylece önümüzdeki 3 sezon için Constant'a ödenecek olan yaklaşık 6.5 milyon avroluk garanti paradan kurtulmayı planlayan bordo-mavililerin Gineli oyuncu için kulübe gelecek teklifleri hemen değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...