Emenike'de damping, fiyatı yarı yarıya düştü!

Emenike'de damping, fiyatı yarı yarıya düştü!

SPOR Haberleri

Kötü performans ve agresifliğe son olarak derbi vukuatı da eklenince, Emenike'nin fiyatı 6 milyon avroya kadar geriledi.

Fenerbahçe'nin Spartak Moskova'dan büyük umutlarla geri aldığı Emmanuel Emenike hayal kırıklığını aştı, kulübü zarara soktu. Geçen sezon 13 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilen Nijeryalı'nın kötü performansı ve bozuk sicili değerini neredeyse yarı yarıya düşürdü. İlk yılında nbsp;28 maçta 12 gol atarak şampiyonluğa katkı sağlayan Nijeryalı golcü için sezon başında gelen transfer taleplerini reddeden Fenerbahçe Yönetimi, devre arasında kapısını çalan kulüplerin 12 milyon avroluk tekliflerini de geri çevirmekte tereddüt etmemişti. Ancak Emenike'nin sürekli düşen performansı fiyatının yarı yarıya düşmesine neden oldu. Ligin 25 haftası geride kalırken sadece 4 gol kaydedebilen Emenike için bahsedilen rakam artık 6 milyon avro.

Ruslar her şeyi takip ediyor

Sezon başından beri agresif tavırlarıyla önce takım arkadaşlarının tepkisini çeken, son olarak Beşiktaş derbisindeki hareketiyle sarı-lacivertli tribünlerdeki kredisini tüketen Emenike'yi yakından takip eden Rus ekipleri sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısını çok daha düşük tekliflerle çalmaya hazırlanıyor. Nijeryalı yıldızı Moskova'ya döndürmeye kararlı olan Dinamo ve Lokomotif, 12 milyon avroluk tekliflerine "20 milyondan aşağı olmaz" cevabı veren Aziz Yıldırım'ın önüne bu sefer 6 milyon avro koymayı planlıyor. Sarı-lacivertlilerin, 31 nbsp;Mayıs 2017'e kadar sözleşmesi bulunan Nijeryalıyı, bu rakamlara satmak gibi bir düşüncesi yok. İşte bu nedenle taraftarın istemediği Emenike değerini arttırması ümidiyle sezon sonuna kadar yine takımda şans bulacak.

F.Bahçe kulüp sitesinden Başkan Aziz Yıldırım'ın Emenike'yi kovduğu haberlerinin aslı olmadığı ve futbolcunun bu akşamki idmana katılacağı açıklandı.

İNGİLİZLER YANLIŞ ANLADI
Emenike adına açılan sahte bir twitter hesabında yazılan ifadeleri ciddiye alan Daily Mirror ve The Sun gazeteleri, Emenike'nin kendi taraftarlarının ırkçı tezahüratlarına maruz kaldığı için tepki gösterdiğini yazarak adeta ofsayta düştü.



M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...