Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Emre'nin olduğu yere oyuncu göndermeyelim'

'Emre'nin olduğu yere oyuncu göndermeyelim'

SPOR Haberleri

Kaptanlığını Emre Belözoğlu'nun yaptığı milli takımda Beşiktaşlı futbolcuların görev yapmamasını isteyen siyah-beyazlı yönetim, bu kararından vazgeçti.

Derbide yaşanan olaylar Beşiktaş'ı tarihi bir kararın eşiğine getirdi. Beşiktaş Yönetimi, hem Olimpiyat Stadı'nda hem de Kadıköy'deki derbide Emre Belözoğlu'nun Bilic'e küfürler savurması nedeniyle, milli takıma futbolcu göndermeme konusunu masaya yatırdı. Kaptanlığını Emre Belözoğlu'nun yaptığı milli takımda Beşiktaşlı futbolcuların görev yapmamasını isteyen siyah-beyazlı yönetim, Gökhan Töre, Ersan ve Olcay'ın talimatlar gereği 2 aydan 1 yıla kadar ceza alacağını öğrenince bu kararından vazgeçti. Başkan Fikret Orman da dün düzenlediği basın toplantısında bu konuya değinip "Emre'nin kaptanlığını yaptığı yere oyuncularımızı göndermeyelim düşüncesi geldi ama milli konularda milli takımımızın arkasında olmalıyız diyerek vazgeçtik" açıklamasını yaptı. nbsp;

Bilic görüşme odasına

Fikret Orman, üst üste gelen mağlubiyetler sonrası yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar ile birlikte takımdaki düşüşü ele aldı. Başkanın toplantıdan ayrılmasının ardından Çebi, Bilic'i tesislere çağırarak fikir alışverişinde bulundu. 2 saatlik toplantıda Hırvat teknik adamın sakatlıklardan şikâyetçi olması üzerine sağlık heyeti ve kaleci antrenörü ile görüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...