Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ronaldinho iki Türk takımını birbirine düşürdü

Ronaldinho iki Türk takımını birbirine düşürdü

SPOR Haberleri

Bölükbaşı, Ronaldinho ile temasta olduklarını açıklamıştı. Bu haberin yankıları sürerken Trabzonspor'un da Ronaldinho'nun peşinde olduğu ortaya çıktı.

Gelecek sezon iç saha maçlarını Timsah Arena'da oynamaya hazırlanan Bursaspor'dan çarpıcı bir transfer hamlesi gelmişti. Yeşil-Beyazlıların başkanı Recep Bölükbaşı dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile temasta olduklarını açıklamıştı. Bu haberin yankıları sürerken Trabzonspor'un da 36 yaşındaki futbolcunun peşinde olduğu ortaya çıktı.


Kombine ve loca planı
Tıpkı Bursa gibi yeni sezonda yeni stadına geçmeye hazırlanan Bordo-Mavililer'in Ronaldinho ile kombine ve loca satışlarını patlatmayı amaçladığı öğrenildi. Karadeniz ekibinin, Meksika ekibi Queretaro ile 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Ronaldinho ile temaslarını sürdürdüğü ifade edildi.


Menajerler devreye girerse...
Ancak bir yandan da iki kulübün artık kariyerinin son dönemini yaşayan bir futbolcuya talip olması eleştiri konusu oldu. Menajerlerin devreye girmesiyle Ronaldinho'nun fiyatının astronomik seviyeye ulaşması ihtimali de tartışılıyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...