Survivor All Star'da sürpriz bir isim elendi! İşte detaylar

Survivor All Star'da sürpriz bir isim elendi! İşte detaylar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

TV8 ekranının en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam herkesi şoke eden bir eleme gerçekleşti. Yarışmadan Seda ayrıldı.

Survivor da elenen isim, survivorda kim elendi, survivor elendi, survivor seda elendi, Medya patronu Acun Ilıcalı'nın beyaz ekranlara taşıdığı vazgeçilmez yarışması olan Survivor heyecanı devam ediyor. En iyilerinin toplandığı All Star yarışması daha zorlu ve daha heyecanlı olmaya başladı. Ünlüler ve Gönüllüler olarak ayrılan iki takım arasında elemelerde devam ediyor. Ünlüler takımında ilk hafta Fulya elenmişti. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden Gönüllüler adalarından bir kişiyi elemek zorunda kaldılar. Yarışmacılar Begüm'ün ismini verdi. Halk ise desteklediği yarışmacı olarak Hilmi Cem İntepe'yi seçtiler, buna göre Hilmi cem Begüm'ün karşısına bir isim daha çıkararak Begüm ile smse kalmasını istedi. O isim ise adanın en çılgın karakteri Seda oldu. Seda ile Begüm arasında gerçekleşen oylamada en az oyu alan Seda adaya veda etti.


SEDA ADAYA BÖYLE VEDA ETTİ-TIKLAYIN


HİLMİCEM HALK OYLAMASINDA BİRİNCİ OLDU-TIKLAYIN
Survivor All Star hakkında son bilgiler.... nbsp;
Survivor kim elendi sorusu cevabını buldu. Hilmicem birinci oldu, Begüm'ün karşısına Seda'yı çıkardı ve Survivor'da elenen isim Seda oldu.Survivor kim elendi sorusu cevabını buldu. Hilmicem birinci oldu, Begüm'ün karşısına kim çıakcak. İşte Survivor kim elendi nin yanıtı ve eleme gecesi yaşananlar... Dün akşam Survivor adasında yemek ödülü oynandı.Zorlu parkurda yarışı kazanan takım Gönüllüler oldu ve çikolata ekmek kazandı.Survivor All Star Kim Elendi? TV8 ve Acun Ilıcalı'nı baş yapıtlarından olan Survivor'da bugün eleme heyecanı yaşanacak. 23 Mart günü Survivor'a kim veda edecek ? işte halk oylaması 1.si kim oldu ? kimi yazdı. Gelen son bilgilere göre Taner mi Survivor All Star'a veda edecek.TV8 Ekranında yayınlanan ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği sevilen program Survivor All Star'da bu akşam heyecan dolu bir gün yaşanacak.


SURVİVOR KİM ELENDİ, SURVİVOR ELENEN İSİM SEDA OLDU
Son haftalarda Ünlüleri hemen her oyunda yenen Gönüllüler bu hafta Dokunulmazlık oyununu kaybetti ve büyük bir şok yaşadı. İki hafta üst üste birer yarışmacısını kaybeden Ünlüler ise bu haftayı rahat geçirecek. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde bireysel dokunumazlık oyununu ise Seda'ya yarışan Turabi kazandı ve kişisel dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu. nbsp;
Gönüllüler bu yüzden Turabi'nin adını yazamadı. Bu hafta Gönüllülerin adını yazacağı isimle, SMS'lerde adı en çok yazılan adaydan birisi adaya veda edecek. Bu hafta Gönüllülerden bir yarışmacının adaya veda etmesiyle sayılarda eşitlenmiş olacak. Peki Gönüllülerde bu hafta en çok kimin adı yazıldı. Gönüllülerde bu hafta en çok Begüm'ün adı yazıldı... nbsp;


Survivor Seda Aktuğlu Kimdir
Survivor 2015 yarışmacısı Seda Aktuğlu, 27 yaşındadır. Almanya doğlumlu olan yarışmacı, aslen İzmirlidir. İlköğrenimini Almanya'da tamamlayan Seda Aktuğ, liseyi Eskişehir Özel Gelişim Koleji'nde bitirmiştir. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği Bölümünü kazanmıştır. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi Bölümünde de eğitim alan Survivor Seda, Var mısın Yok musun yarışmasında son iki kutuya 200 TL ve 100.000 TL ile girmiş ve Hamdi beyin teklifini kabul ederek 34.000 TL kazanmıştır.



SURVİVOR ADA KONSEYİ BEGÜM ŞOKU
Survivor all star ada konseyindeki oylama sonucunda bu hafta elenmek üzere çıkan isim Begüm oldu. Ada konseyinde oylama sonuçları şöyle oldu;
Seda 1,
Taner 1,
Özlem 1,
Begüm 5


BEGÜM YÜCETAN : BUNU HAKETMEDİM
Survivor 2015 oylamasında sonunda, en yüksek oyu alarak yapılacak elemenin ilk adayı olan Begüm Yücetan bu sonucu hak etmediğini söyledi. İşte Begüm Yücetan 'ın sözleri; "İsmimim çıkmasını bekliyordum, ama bunu hak etmiyorum. Saygı duyuyorum bu konuda. Herkesin bir planı var benim de bir planım var. Oyunlarda elimden geleni yapmayı istiyorum. Benim bir karakterim var, geliştirdiğim. Kendimi bozamam bunun için. Survivor olmak için geldik, ama öncelikle insan olmamız gerekiyor. "
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...