Ersun Yanal iki ismi sildi!

Ersun Yanal iki ismi sildi!

SPOR Haberleri

Ersun Yanal ile sorun yaşayan Constant ile Hakan Arıkan ve bir türlü beklenileni veremeyen Waris'ten sezon bitmeden kulüp bulmaları istedi.

Trabzonspor'un sezon başında en pahalı yabancı transferi olarak kadrosuna kattığı Majeed Waris eski takımına geri dönebilir. Sakatlık sürecini atlatamayan ve bekleneni veremeyen Waris'in menajerinin eski takımıyla temas halinde olduğu belirtildi. nbsp;


6 milyon euro maliyetle transfer edilen oyuncunun bir sonraki transferindeki yüzde 20'lik hakkını da elinde bulunduran Spartak Moskova'nın, Waris'in menajerini devreye soktuğu ve oyuncuyu geri istediği öğrenildi.


YANAL 'AFFETMEYE' YANAŞMIYOR
Sezon başı büyük umutlarla transfer edilen Kevin Constant'ta da yaşanan sorun aşılamadı. Kadro dışı bıraktığı oyuncu için yönetiminin 'affet' önerisine sıcak bakmayan Ersun Yanal'ın tavrı üzerine oyuncunun menajerine "Kulüp bulun" mesajı iletildi. Yüksek bir garanti ücreti bulunan Constant ise ayrılmaya sıcak bakmıyor. Öte yandan ameliyat olan Aytaç Kara sezonu kapattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...