Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Slaven Bilic'e Londra'dan talip!

/ Kaynak: AA
Slaven Bilic'e Londra'dan talip!

SPOR Haberleri  / AA

Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın sezon sonunda takımın başına Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'i getirmek istediği ileri sürüldü.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan haberde, ligde 9. sırada yer alan Londra ekibinin, 2011 yılından bu yana takımın başında olan ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 60 yaşındaki İngiliz teknik adam Sam Allardyce ile devam etmeyeceği öne sürüldü. West Ham United'ın siyah-beyazlı ekiple sözleşmesi bitecek Hırvat teknik adama teklif götürmeye hazırlandığını aktardı. Slaven Bilic'in sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılmayı planladığını ileri süren İngiliz gazetesi, Hırvat teknik adamla ilgili, "Bu adamda bir aura var. Çok az teknik adamda bulunan üst düzey özelliklere sahip futbol oynatıyor" değerlendirmesinde de yer verdi. Sezon sonunda kararı kulübün sahipleri David Sullivan, David Gold ve Karren Brady'nin vereceğini aktaran gazete, Sullivan'ın Noel sonrasında yaptığı, "Uzun süre futbolun içinde kalınca ve uzun süre menajerle çalışınca, paraların nasıl heba olduğunu görüyorsun ve 'ben de bu kadar iyi yapabilirdim' diye düşünüyorsun" açıklamasına yer verdi. Geçen sezonu 13. sırada tamamlayan West Ham United, ocak ayından bu yana aldığı 4 mağlubiyet ve 3 beraberliğin ardından geçen hafta Sunderland'i tek golle yenmeyi başardı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...