Cep telefonu yerine bunu gönderdiler! 2 adet...

/ Kaynak: AA
Cep telefonu yerine bunu gönderdiler! 2 adet...

YAŞAM Haberleri  / AA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir kişi, yarışmada kazandığı cep telefonu yerine yapıştırıcı gönderildiği iddiasıyla tüketici hakem heyetine başvurdu.

Siverek ilçesinde yaşayan Mehmet Seven, bir televizyon kanalında düzenlenen yarışmada kazandığı cep telefonu yerine yapıştırıcı gönderildiğini iddiasıyla tüketici hakem heyetine başvurdu. İlçeye 50 kilometre mesafedeki Küptepe Mahallesi'nde yaşayan 49 yaşındaki Seven, bir süre önce bir televizyon kanalında düzenlenen cep telefon ödüllü yarışmaya katıldı. Soruya doğru cevap veren Seven, ödül olarak bin lira değerinde cep telefonu kazandı. Adına gönderilen kargo paketini 60 lira karşılığında PTT şubesinden teslim alan Seven, kutuyu açtığında iki adet yapıştırıcı ile karşılaştı. Dolandırıldığını iddia eden Seven, tüketici hakem heyetine başvurdu.
Seven, gazetecilere yaptığı açıklamada, hakkını sonuna kadar arayacağını söyledi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...