Celine Dion'dan en acı itiraf!

Celine Dion'dan en acı itiraf!

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, gırtlak kanseriyle mücadele eden kocasına nasıl baktığını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Kocası Rene Angelil'in tedavisi için geçtiğimiz bir yıl kariyerine ara veren Dion, ABC News'tan Deborah Roberts'ın konuğu oldu. Dion, kocasını bir tüp aracılığıyla beslediğini anlatırken gözyaşlarını tutamadı. nbsp;


Ünlü şarkıcı "Yemek yiyemiyor, o yüzden onu ben besliyorum. Kocamın bir beslenme tüpü var ve günde üç kez onu o tüp aracılığıyla besliyorum" dedi. 73 yaşındaki kocasının hastalığı nedeniyle tüm konserlerini iptal eden Celine Dion "Kendimi, varlığımı ve enerjimi kocamın iyileşmesine adamak istedim. Bu süre içinde kendimi kocama ve çocuklarımıza adamak çok önemliydi" diye konuştu. Celine Dion ile 73 yaşındaki müzik yapımcısı Rene Angelil, 1994 yılında evlendiler. nbsp;


Çiftin, Rene Charles adında 14 yaşında bir oğlu ile 4 yaşlarında Eddy ve Nelson adında ikizleri var. Rene Angelil, ilk kez 1999 yılında gırtlak kanserine yakalandı. Dion o dönemde de kocasının tedavisi süresince yanında olmak için kariyerine ara verdi. Geçen yılın Ağustos ayında Angelil'in hastalığı tekrarlayınca Celine Dion yine mesleğine ara verip hasta kocasına destek oldu.
Celine Dion'dan en acı itiraf!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...