Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı'ndan 'ilk resmi' ziyaret

/ Kaynak: AA
Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı'ndan 'ilk resmi' ziyaret

DÜNYA Haberleri  / AA

Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı Vattara, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine icabetle Türkiye'ye resmi ziyarette bulacak.

Bu kapsamda, Türkiye'ye Fildis¸i Sahili'nden Cumhurbas¸kanı du¨zeyinde yapılan ilk resmi ziyaret gerçekleşecek. nbsp;
Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanlığı Enformasyon Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vattara, Cumhurbas¸kanı Recep Tayyip Erdogˆan'ın davetine icabetle 25-28 Mart tarihlerinde Türkiye'ye resmi ziyarette bulacak. nbsp;
Ziyaret, Fildis¸i Sahili'nden Türkiye'ye Cumhurbas¸kanı du¨zeyinde yapılan ilk resmi ziyaret olacak. nbsp;
Ziyaret kapsamında, yarın Ankara'da gerc¸ekles¸tirilecek go¨ru¨s¸melerde, Fildis¸i Sahili ile Türkiye arasındaki ikili ilis¸kilerin ortak gu¨ndeminde yer alan konular tu¨m yo¨nleriyle ele alınacak.
Bo¨lgesel ve uluslararası meselelere ilis¸kin go¨ru¨s¸ alıs¸veris¸inde de bulunulacak ziyarette, Türkiye'nin Fransızca konus¸an batı Afrika u¨lkeleri arasındaki en o¨nemli ekonomik ortaklarından biri olan Fildis¸i Sahili ile bazı anlaşmalar imzalanacak.
Açıklamada, Fildis¸i Sahili Cumhurbas¸kanı Vattara'nın ziyaretinin iki u¨lke arasındaki yakın is¸birligˆinin daha da gu¨c¸lendirilmesine o¨nemli bir vesile olmasının beklendiği de bildirildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...