Balıkesirspor'a müjde

/ Kaynak: DHA
Balıkesirspor'a müjde

SPOR Haberleri  / DHA

Süper Lig'de düşmeme mücadelesi veren Balıkesirspor'da Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıkları sürerken sakat futbolcuların takıma dönmesi, yüzleri güldürdü

Kırmızı beyazlı ekipte sakatlığı nedeniyle son 2 maçta forma giyemeyen Uğur Akdemir, takımla birlikte çalışmalara başladı. Belindeki ağrılar nedeniyle Eskişehirspor maçında son anda kadrodan çıkarılan Ermin Zec'in durumunun iyi olduğu ve yarın antrenmana çıkacağı açıklandı. Venezuela Milli Takımı'na çağrılan Vargas dışında eksiği olmayan Balıkesirspor'da kadro dışı bırakılan Santos ve Burak, çalışmalarını bugün de bireysel olarak sürdürdü. Eskişehir galibiyetiyle yeni bir sayfa açtıklarını belirten Profesyonel Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, "Mersin İdmanyurdu randevusu öncesi Uğur ve Zec'in iyileşmesi, futbolcularımızın formu ve istekli çalışmaları bize umut veriyor. Bu maçı kazanıp kurtuluş şansımızı artırmak istiyoruz" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...