Fenerbahçe'den Beşiktaş'a görüntülü yanıt

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a görüntülü yanıt

SPOR Haberleri

Bilic'in ve Beşiktaş'ın yaptıkları "Yavuz hırsız evsahibini bastırır" atasözünü hatırlatıyor

Beşiktaş derbisinin ardından siyah-beyazlı kulüp Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun stadın soyunma odası koridorlarında Bilic'e yönelik sözlerini yayınlamıştı. Sarı-lacivertli kulüp ise bugün 15:30'da FB TV'den bir açıklama yaparak, görüntülü bir şekilde cevap verdi. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşananları sansürsüz bir şekilde ve montajlamadan yayınladıklarını açıklayan Fenerbahçe TV, çok farklı kameralardan elde edilen görüntülerde; Hırvat teknik adamın maç içinde başta Emre Belözoğlu'na yönelik olmak üzere söylediği Hırvatça söz ve söylemleri de kulüp televizyonu üzerinden kamuoyu ile paylaşıldı. nbsp;


Bilic'in kendilerine Hırvatça küfür ettiğini dile getiren Emre'nin serzenişi defalarca yayınlandı. Emre'nin ağzından çıkan sözlerde Beşiktaş TV'nin B.K olarak verdiği gibi değil, bu sözlerin yanlış aktarıldığı ve hırvatça bir küfür olduğu ( Jeb...tı Ma....), bunu da Emre'nin "Söyleyin O'na bir daha bunu söylemesin" diyerek Biliç ile değil, Beşiktaş Kulübünün tercümanı ile konuştuğu görülüyor.
Yapılan haberde; Bilic'in ligin ilk yarısındaki maçta da Fenerbahçeli futbolculara fiziki müdahaleler yapmaya çalıştığı öne sürüldü. Bilic'in ilk maçta Alper Potuk'u oyundan düşürmeye çalıştığı, Emre'ye uzaktan tacizlerde bulunduğu belirtildi. Son maçta da önce Caner ile uğraştığı sonra ise beklediği fırsatın Emenike'nin sahayı terk etmek istemesiyle geldiğine vurgu yapıldı. Sık sık kendisine ayrılmış çizgili alanı terkettiğine de dikkat çekilen Bilic'in Emenike'nin koşarak gelmesinden kendisine çarpmasını beklediğini hesaplamış olabileceği üzerinde de duruldu.


Bilic ile ilgili ayrıca, FB TV'deki haberde ; Beşiktaş-Arsenal maçını yöneten Sırp Hakemin küfür gerekçesiyle Bilic'i tribüne gönderdiği, ancak bunu Türk hakemlerin yapamadığı da ifade edildi.

##tgvideo##

FENERBAHÇE'DEN FİKRET ORMAN'A SERT CEVAP: HADDİNİZİ BİLİN!

Fenerbahçe, Fikret Orman'ın derbi maç sonrası Emre Belözoğlu'nu hedef alan açıklamalarına sert bir dille cevap verdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dün basın mensuplarına Fenerbahçe - Beşiktaş maçında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Özellikle Emre Belözoğlu'na sert eleştirilerde bulunan Fikret Orman'a, Fenerbahçe cephesinden sert bir cevap geldi. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan, 'Siz bilirsiniz' başlıklı mesajda şu ifadeler kullanıldı: nbsp;"Öncelikle belirtelim ki; burada yer alan açıklamaları sınırlayan yegane şey, ait olduğunuz camiaya duyduğumuz saygıdan ibarettir. Kaybetme alışkanlığından doğan 'Yenilgi yönlendirmelerinizi' dikkatle takip ediyor ve anlayışla karşılıyoruz. Derbi kazanamamanın, 'Köy Takımı' olarak nitelenen takımdan 5 gol yiyerek Avrupa'dan elenmenin ya da size ait tek bir tuğlası dahi olmayan stadı söz verdiğiniz tarihte kombine satışı yaptığınız taraftarlarınıza teslim edememenin utancını ve hezeyanını görüyor ve size hak veriyoruz. Ancak yaşadığınız her ne olursa olsun konu Fenerbahçe ve Fenerbahçe'nin değerleri olduğu zaman 'Diline hakim ol' uyarımızı ciddiye almamanızı kabul edemiyoruz. Fenerbahçe kaptanına 'Ahlaksızlık' ithamında bulunabilecek kadar ahlak konusunda özgüvene sahip olmanız takdire şayan olsa da, konu ahlak olduğu zaman konuşacak en doğru kişinin kendiniz olacağını düşünmek konusundaki ısrarınızdan vazgeçmenizi bekliyoruz. Biliyoruz ki siz; Kendinizi, camianızı ya da Fenerbahçe'yi bilemeyebilirsiniz ama bilmeniz gereken haddiniz ve diliniz. Yine de siz bilirsiniz..." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...