Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cavcav'dan Emenike ve Emre için şok sözler

Cavcav'dan Emenike ve Emre için şok sözler

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçeli futbolcular Emenike ve Emre Belözoğlu'nun, derbi maçtaki tavırlarını doğru bulmadığını söyledi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan nbsp; Cavcav, Süper Lig'in 24. haftasında oynanan nbsp; Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşanan istenmeyen olayları, AA muhabirine nbsp; değerlendirdi.
nbsp;
Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emenike'nin, taraftarların tepkisi nbsp; üzerine formasını çıkartıp oyun alanını terk ettiğini hatırlatan Cavcav, uzun nbsp; yıllar futbolun içinde yer almasına rağmen (37 yıldır kulüp başkanı) böyle bir olaya daha önce hiç tanıklık nbsp; etmediğini ifade etti.
nbsp;
Cavcav, Emenike'nin davranışını yanlış bulduğunu dile getirerek, nbsp; "Taraftar, lehte de aleyhte de bağırır. Emenike'nin bunu olgunlukla karşılaması nbsp; lazım. Profesyonel bir iş yapıyorsun. Milyon euroları alırken iyi de iyi nbsp; oynamadığın zaman seyircin seni ıslıkladığında kötü mü?" diye konuştu.
nbsp;
Emre'ye "sükunet" çağrısı
nbsp;
İlhan Cavcav, saha içindeki bazı olaylarla ismi anılan Fenerbahçe ve A nbsp; Milli Futbol Takımı kaptanı Emre Belözoğlu'nu da sükunete davet etti.
nbsp;
Emre'nin derbi maçtaki hareketlerini tasvip etmesinin mümkün nbsp; olmadığını vurgulayan Cavcav, "Yaptıkları hiç hoş şeyler değil. Daha sakin nbsp; olmalı. Ancak başımızda Türkiye Futbol Federasyonu var. Tahmin ediyorum ki nbsp; Federasyon bu konuda değerlendirmeyi yapar" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...