Sibel Pamuk elbisesi için 760 tane horoz kesti

Sibel Pamuk elbisesi için 760 tane horoz kesti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Sibel Pamuk, yedinci albüm kapağı için 760 tane horoz kesti

İki yıl­lık bir ça­lış­ma­nın ar­dın­dan ye­din­ci al­bü­mü 'Ay­na­'yı pi­ya­sa­ya çı­ka­ran Si­bel Pa­muk, her­ke­si şa­şır­ta­cak bir al­büm ka­pa­ğı çe­ki­mi­ne im­za at­tı. Genç şar­kı­cı, ho­roz tüy­le­rin­den özel ola­rak ha­zır­la­nan bir kos­tüm­le ka­me­ra kar­şı­sı­na geç­ti.
nbsp;
"KUYRUĞUNDAKİ TÜYLER KULLANILDI"
nbsp;El­bi­se için tam 760 ta­ne ho­roz ke­sil­di­ği­ni be­lir­ten Pa­muk, "Ho­roz­la­rın kuy­ru­ğun­da 6-7 adet gi­bi az sa­yı­da bu­lu­nan tüy­ler kul­la­nıl­dı" de­di. Ke­si­len ho­roz­la­rı ih­ti­ya­cı olan ai­le­le­re da­ğıt­tı­ğını da di­le ge­ti­ren şar­kı­cı, "Za­ten bes­len­mek için ho­roz­lar ke­si­li­yor." dedi.


"HAYVANSEVERLER BOŞUNA KIZMASIN"
Bu yüz­den hay­van se­ver­ler ba­na bo­şu­na kız­ma­sın. Or­ta­da ne­ga­tif bir du­rum ol­sa ben za­ten böy­le bir şe­yi yap­maz­dı­m" diye ko­nuş­tu.
nbsp;
"DİKKAT ÇEKMEK İÇİN"
Bir magazin programında Oya Aydoğan bu duruma, "Dikkat çekmek için yaptığı o kadar belli ki, aslı yoktur bu olayın" şeklinde yorum yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...