Tayfun Erdoğan bu fotoğrafı gördü ve...

Tayfun Erdoğan bu fotoğrafı gördü ve...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Şarkıcı Emrah'ın büyük oğlu Tayfun Erdoğan, büfus kayıt örneğinde yeni dünyaya gelen kardeşi Elyasa'nın ismini görünce duygusal bir mesaj yayınladı

Tayfun Erdoğan'dan duygu dolu mesajlar...Tayfun sosyal medya hesabında "Bugün bir şey gördüm baksana Elyasa'm. Biz aslında hep olacağız seninle. Ayrı olsak da sen benim kanımsın. Elyasa'm canım kardeşim benim inşallah abin sana kollarını açacak zamanı gelince. Hiç bırakmamak üzere..." notunu yayınladı. Kardeşinin yüzü görünmeyen bir fotoğrafını da sayfasında paylaşan Tayfun altına "Elyasa'm babamız Emrah, hayatlarımız farklı ama... Abin her zaman senin yanında olacak. Bana mı benziyor? Olabilir mi" notunu düştü. Oğlu Elyasa için Instagram hesabı açan Emrah, çektiği tüm fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor.


TAYFUN ERDOĞAN KİMDİR?

Bursa Nilüfer'deki bir baklavacıda Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'ın çalıştığını ortaya çıkaran Polemik gazetesinin haberi önceki gün magazin gündeminin en çok konuşulan haberi oldu. Haberin ardından Tayfun Erdoğan'ın üç aydır asgari ücretle çalıştığı işyerinden çıkartıldığı öğrenildi. Erdoğan ise konu hakkında konuşmak istemediğini söyledi. Verdiği röportajda babasını "Şu an yaptığı babalık değil" cümleleriyle eleştiren ve görüşmediklerini ifade eden Tayfun Erdoğan'ın işten kovulmasının ardından iki farklı iddia ortaya atıldı. Birincisi Emrah'ın oğlu Tayfun'u arayarak, "İşi bırak, çalışma. Ben sana aylık ücretini yollarım" dediği, ikincisi ise sanatçının dükkan sahibini arayarak oğlunun işten çıkarılmasını istediği iddia edildi.



'Para isteme' anlaşması
5 milyon dolarlık twitter hissesi satın alan şarkıcı Emrah'ın, 'para istemesin' diye bu yıl feragatname imzalattığı oğlu Tayfun'un garsonluk yapması dikkat çekti. 23 yıl önce Bursa konserinde tanıştığı hayranı Ebru Çolak'la birlikte olan Emrah, bu ilişkiden dünyaya gelen Tayfun'u kabul etmemişti. Ancak yapılan DNA testleri sonucunda Tayfun'un oğlu olduğu kanıtlanınca Emrah, çocuğunu nüfusuna almak zorunda kalmış ve mahkeme Emrah'ın oğluna eğitim hayatı boyunca nafaka ödemesi kararını vermişti. Gazeteye bir de röportaj veren Tayfun Erdoğan, babası Emrah'a sitem ettiği cümleler yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...