Gül Gölge Saygı bunalıma girdi!

Gül Gölge Saygı bunalıma girdi!

MAGAZİN Haberleri

Eski dostu Elif Gönlüm'le arası Kerem Gönlüm yüzünden açıldığı konuşulan Gül Gölge Saygı, 3 haftadan beri 'ruhsal detoks' yapıyor.

Cemiyet dünyası, Gül Gölge Saygı hakkında çıkan dedikodularla sarsılmıştı! İddialara göre, Saygı'nın en yakın arkadaşı Elif Gönlüm'le arası Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm yüzünden açıldı. İddiaya göre, Elif Hanım, Gölge'nin eşine attığı 'samimi mesajları' yakaladı ve dostluğu bitirdi. Bu iddiaların basında da yer bulması, Gül Gölge Saygı'yı bunalıma soktu. Sosyetik güzel, depresyondan kurtulmak için çareyi 'ruhsal detoks' yapmakta buldu.


TEKNOLOJİYE VEDA ETTİ
3 hafta boyunca hiçbir davete katılmayan sosyetik güzel, akıllı telefonunu kullanmayı bıraktı. Sosyal medyadan da uzak duran Gül Gölge Saygı, televizyonunu açmadı, gazete okumadı. 3 hafta boyunca teknolojiden uzak duran sosyetik güzel, tüm vaktini çocuklarıyla doğada geçirdi. Gül Gölge, sürekli isteyip yapamadığı psikoloji alanındaki yüksek lisans eğitimine de başladı.


Kaynak: Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...