Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ukrayna'da düşen yolcu uçağında yeni kalıntılar bulundu

/ Kaynak: AA
Ukrayna'da düşen yolcu uçağında yeni kalıntılar bulundu

DÜNYA Haberleri  / AA

Malezya Havayolları'nın Temmuz ayında Ukrayna'da düşen MH17 sefer sayılı uçağında hayatını kaybeden yolculara ait yeni kalıntılar bulunduğu bildirildi.

Hollanda Güvenlik ve Adalet Bakanlığı, kaza yerindeki arama çalışmalarında iki günden bu yana bulunan son kalıntıların 28 Mart Cumartesi günü ülkeye getirileceğini duyurdu.
Eindhoven Havaalanı'na getirilecek kalıntıların, hükümet yetkililerinin de katılımıyla düzenlenecek törenden sonra diğer cenazelerin muhafaza edildiği Hilversum kentindeki Van Oudheusden askeri kışlasına nakledileceği belirtildi.
Ukrayna'nın Rusya sınırına yakın bölgesinde geçen sene 17 Temmuz'da düşen Malezya Havayolları'nın MH17 sefer sayılı Amsterdam-Kuala Lumpur seferi yapan uçağında bulunan 283 yolcu ve 15 mürettebattan kurtulan olmamıştı. Kazada hayatını kaybedenlerden 196'sı Hollanda vatandaşıydı.
Kazada hayatını kaybeden yolculardan şimdiye kadar sadece iki kişinin kimliği tespit edilemedi. Teşhis edilemeyen son iki kurbanın da Hollanda vatandaşı olduğu bildirilmişti.
Hollanda Güvenlik Araştırma Konseyi, kazaya ilişkin hazırladığı ön raporunda, uçağın muhtemelen dışarıdan gelen bir nesneyle düşürüldüğünü, pilotaj hatasının söz konusu olmadığını açıklamıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...