Biten bir devrin, bitmeyen hikayesi: 'Bizim Hikaye'

Biten bir devrin, bitmeyen hikayesi: 'Bizim Hikaye'

MAGAZİN Haberleri

Beyazperdede yer almasıyla birlikte, Türkiye'de büyük ses getirecek olan bir film... "Bizim Hikaye"

70'li yıllardan günümüze uzanan bir yolculuğun şahitlik ettiği, bir ihtilalin birçok ihtimaller doğurduğu bir zaman içinde, ülkenin ve insanların kaderinin değiştiği bir dönem. Sevinçlerin, hüzünlerin, mutlulukların iç içe geçtiği bir yaşam. Ve her türlü zorluğun karşısında birbirine sıkıca kenetlenmiş bir aile. Kaos ortamında yeşeren umutların hikayesi "Bizim Hikaye".


Etkileyici senaryosuyla, 2015 yılının en iddialı yapımlarından biri olan, "Bizim Hikâye" inancı ve düşüncesi uğruna haksızlığa uğramış, 80 darbesinde gururu, itibarı zedelenen, inancı ve düşüncesi uğruna haksız yere hüküm giyen İsmail bey'in ve ailesinin geçmişten bugüne uzanan hüzünlü hikayesi.
Biten bir devrin, bitmeyen hikayesi: 'Bizim Hikaye'

Bir yandan, haksızlığa uğrayıp, ailesini ve tüm sevdiklerini kaybeden, tutuklu yıllar içinde, çaresizlikle baş başa kalan bir adam. Ve bu adama karşı, derin bir aşkla bağlı, çocuklarıyla bir başına kalmış, güçlü ama yorgun bir kadın. Baba özlemi ve hasretiyle yanıp tutuşurken, iade-i itibarı dava edinmiş bir evladın yaşadıkları ve aşkın, sevginin en saf halini barındıran bir risale, bu filmde sarsıcı bir dille konu ediliyor.
Biten bir devrin, bitmeyen hikayesi: 'Bizim Hikaye'

O DÖNEMİ YANSITACAK ÖZEL MEKANLAR…
Vizyona girmesine az bir zaman kalan "Bizim Hikâye" adlı sinema filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Bir süre önce Sinop, Trabzon ve Rize'de çekimleri tamamlanan filmin, İstanbul'da ki sahnelerinin ilk çekimlerine 3 bin yıllık bir tarihe sahip olan yarımadada başlandı.


Alaaddin Film'in yapımcılığını üstlendiği "Bizim Hikaye" adlı sinema filminin; hikayesi; Şükran Erdoğan, Hakan Kandal ve Fatih Hocaoğlu'na, senaryosu ise Seda Altaylı Turgutlu ve Yasin Uslu'ya ait. nbsp;


Yönetmenliğini Yasin Uslu'nun üstlendiği film, en az senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Filmin kadrosunda Cansel Elçin, Haluk Piyes, Sera Tokdemir, Naz Elmas, Burcu Kıratlı, İbrahim Kendirci, Çiğdem Batur, Şebnem Dilligil ve Ahmet Mekin gibi ünlü isimler yer alıyor.
Biten bir devrin, bitmeyen hikayesi: 'Bizim Hikaye'

MÜZİKLERİ MUSTAFA CECELİ'YE AİT...
Senaryosuna uzun zamandır büyük emek harcanan Bizim Hikaye filminin müziklerini ise Türkiye'nin en önemli müzisyenlerinden Mustafa Ceceli hazırlıyor.


BİZİM HİKAYE FİLMİ FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...