Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eneramo çok pişman!

Eneramo çok pişman!

SPOR Haberleri

Eneramo, son 1,5 sezonda Beşiktaş, Kardemir Karabükspor, İstanbul Başakşehir ve Sivasspor forması altında çıktığı 36 maçta sadece 8 gol atabildi.

Sivasspor'da forma giydiği ilk dönemde 91 nbsp;maçta fileleri 34 kez havalandıran Nijeryalı forvet Michael Eneramo, son 1,5 nbsp;sezonda Beşiktaş, Kardemir Karabükspor, İstanbul Başakşehir ve Sivasspor forması nbsp;altında çıktığı 36 maçta sadece 8 gol atabildi.Futbol kariyerine 2010-2011 sezonunun devre arasından itibaren nbsp;Türkiye'de devam eden ve Sivasspor'da 2,5 sezonluk ilk döneminde lig ve kupada 91 nbsp;maçta 34 kez gol sevinci yaşayan Eneramo, 2013 yılında Beşiktaş'a transfer nbsp;olduktan sonra geçen 1,5 sezonda gösterdiği performansla beklentilerin oldukça nbsp;uzağında kaldı.Geçen sezon Beşiktaş ve Kardemir Karabükspor'da top koşturan, bu sezon nbsp;ise İstanbul Başakşehir macerasının ardından ara transfer döneminde eski takımı nbsp;Medicana Sivasspor'a dönen Eneramo, bu periyotta Kardemir Karabükspor dışındaki nbsp;diğer takımlarda sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle fazla forma şansı bulamadı.
nbsp;
Son 1,5 sezonda 4 takım değiştiren Nijeryalı forvet Eneramo, bu nbsp;takımlarla 26'sı Spor Toto Süper Lig, 8'i Ziraat Türkiye Kupası ve 2'si UEFA nbsp;Avrupa Ligi'nde olmak üzere 36 maça çıktı. Bu maçlarda rakip fileleri 8 kez nbsp;havalandıran Eneramo, 2 bin 157 dakika sahada kaldı.Sivasspor'un geçen hafta deplasmanda Kayserispor ile oynadığı Ziraat nbsp;Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında çapraz bağları kopan Eneramo, sezonu nbsp;kapattı.
nbsp;
Ligde son golü 1 yıl önce nbsp;
nbsp;
Bu sezon Sivasspor'un Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Gaziantespor'u nbsp;2-0 yendiği maçta 1, Tuzlaspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol atan nbsp;Eneramo, Süper Lig'de ise son gol sevincini 28 Mart 2014'te, ligin 27. haftasında nbsp;Kardemir Karabükspor'un Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maçta kaydetmişti.


ENERAMO'NUN BEŞİKTAŞ KARİYERİ


Siyah Beyazlı kulüp KAP'a yaptığı bildirimle oyuncuyu 2 yıllığına renklerine kattığını açıklamıştır. Nijeryalı oyuncu iki yıl için 2 milyon 40 bin euro garanti paranın yanı sıra maç başı 10.000 euro kazanacaktır. KAP'a yapılan açıklama şu şekilde; "Futbolcu Michael Eneramo ile sözleşme imzalanmıştır. Buna gore oyuncuya; 2013-14 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı, 2014-15 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir. Ayrıca Oyuncunun 2014-15 sezonunda 30 resmi maçta kadroda yer alması durumunda sözleşme aynı şartlar ile 2015-16 sezonunu kapsayacak şekilde uzayacaktır." Beşiktaş'a geldikten sonra ciddi bir sakatlık yaşayan Michael Eneramo, bir süre antrenmanlara katılmamış ancak beklnenden kısa sürede sahalara dönmüştür bu dönüşün sebebinin güçlü fiziği olduğu söylenmiştir.5 Ekim 2013'te ise takımın as forveti Hugo Almeida ve Filip Hološko'nun sakatlığı ve Mustafa Pektemek'in düşük performansı nedeniyle Eskişehirspor karşısında ilk kez Beşiktaş formasını giymiştir ve 63 dakika sahada kalmıştır. Eneramo'nun yerine giren Ömer Şişmanoğlu ise 70. dakikada takımına galibiyeti getiren golü atmıştır. Eneramo Beşiktaş formasıyla ilk golünü ise 9 Kasım 2013'de maçın 90+3. dakikasında Kayserispor deplasmanında atmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...