Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muhtar, kazayla kendini vurdu

/ Kaynak: AA
Muhtar, kazayla kendini vurdu

YAŞAM Haberleri  / AA

Denizli'de bir muhtar, kaymakamlıkta kendisine ait tabancasını kontrol ettiği sırada, silahın ateş alması sonucu yaralandı

Çivril ilçesinin Yukarıçapak Mahallesi Muhtarı Ramazan Yıldız, bir iş için gittiği kaymakamlık binasında, kendisine ait tabancasını kontrol ettiği sırada elinin yanlışlıkla tetiğe dokunması sonucu yaralandı.Çivril Kaymakamlığına giden Yıldız, yanında bulunan tabancasını kaymakamlık binasının koridorunda çıkararak kontrol etmek istedi. Yıldız, bu sırada tabancanın tetiğine yanlışlıkla dokunması sonucu kendisini vurdu.Vücudunun sol bölgesinden giren kurşunla yaralanan muhtar, 112 Acil Servis ekibince Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesine sevk edilen Yıldız'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Bu arada, olay sırasında kaymakamlık binasında kısa süreli panik yaşandığı öğrenildi.



YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...