WhatsApp'ta sesli görüşme çok az kaldı!

WhatsApp'ta sesli görüşme çok az kaldı!

TEKNOLOJİ Haberleri

Facebook F8 geliştirici konferansında müjdeli haber geldi; WhatsApp'a sesli arama özelliği birkaç hafta içerisinde eklenecek.

Facebook geliştirici konferansı F8 bu yıl yine sosyal medyanın gündemini belirledi. Messenger'ın bir platforma dönüştürülmesi ve Facebook'un işletmelere özgü servislerinin yanı sıra bir bomba da WhatsApp kurucularından Brian Acton'dan geldi. Instagram'dan Mike Krieger ve Facebook Messenger Direktörü David Marcus ile kürsüyü paylaştığı F8'deki panelinde söz alan Acton, geçtiğimiz yıl boyunca WhatsApp için sesli arama özelliğinin iyileştirildiğini ve zorlu testlerden geçirildiğini belirtti. nbsp;
nbsp;
Brian Acton ayrıca Android için yayınlanan WhatsApp sesli görüşme servisinin birkaç hafta içerisinde iOS platformuna da çıkacağını ekledi. Şimdilik sadece jailbreak işleminden geçen bir iPhone ile kullanılabilen "harici sesli görüşme" servisi için ilk resmi duyuru da F8 etkinliğinde yapılmış oldu. Konuyla ilgili olarak WhatsApp ya da Facebook'tan resmi bir açıklama gelmezken, "birkaç hafta" tam olarak kaç güne denk geliyor şimdilik bilinmiyor.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...