Samsung'un katlanabilen ekran teknolojisi yayınlandı!

Samsung'un katlanabilen ekran teknolojisi yayınlandı!

TEKNOLOJİ Haberleri

Arge işleminin sürekli faaliyette olduğu sektörlerin başında gelen telefon üretiminde yeni bir dönem daha başlamak üzere.

Teknoloji devi Samsung üzerinde çalıştığı ve yeni geliştirdiği, tamamen katlanabilien akıllı telefonuyla piyasaya girmeye hazırlanırken merakla beklenen yeni projeyle ilgili Samsung yetkililerinden ilk açıklama yapıldı.


Teknoloji devi Samsung üzerinde çalıştığı ve yeni geliştirdiği, tamamen katlanabilien akıllı telefonuyla piyasaya girmeye hazırlanırken merakla beklenen yeni projeyle ilgili Samsung yetkililerinden ilk açıklama yapıldı. Arge işleminin sürekli faaliyette olduğu sektörlerin başında gelen telefon üretiminde yeni bir dönem daha başlamak üzere. LG ve Samsung gibi sektör devleri şimdiye kadarki süreçte akıllı telefon ekranlarının gelişmesi alanında ciddi gelişmeler kaydetti ve önemli yeniliklerin altına imzalarını attılar. LG ,G Flex ile beraber bükülebilir ekran teknolojisini kullanmaya başlar iken, Samsung 'da Galaxy Note Edge ile kavisli ekranlı akıllı telefon modelini piyasaya sürmüştü. nbsp;Bu alandaki gelişmeler dur denemeyeceği aşikar. Hayatımızın büyük kısmına hakim vaziyette olan ve neredeyse hepimizin bir tanesine, bazılarımızın ise birden fazlasına sahip olduğu; günümüzün büyük kısmını onlarla ilgilenerek geçirdiğimiz akıllı telefonlara eklenen yeniliklere Samung'un katkısı da sürekliliğini devam ettirecek gibi görünüyor. Bu konu ile ilgili yakın zamanda Business Kore 'ye açıklamalar yaparak bekleyenleri heyecanlandıran ve ismi hakkında bilgi verilmeyen Samsung yetkilisi, şu sıralarda nbsp;bükülebilir ekran teknolojilerinin geliştirilmesi üzerinde çalışmakta olduklarını ve bir yıl içerisinde de tamamen katlanabilir ekranlara sahip akıllı telefonları üreterek piyasaya sürmelerinin mümkün olduğunu belirtti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...