Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süper Lig'de yıldız futbolcuya şok!

/ Kaynak: AA
Süper Lig'de yıldız futbolcuya şok!

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da takım kaptanı Necati Ateş, kadro dışı bırakıldı.

Yönetim kurulu olarak yaptıkları değerlendirmeler sonucunda Ateş'i kadro dışı bırakmayı uygun gördüklerini söyledi.


Hiç kimsenin takımdan önemli olmadığını, asıl önemli olanın Kayseri Erciyesspor'un başarı olduğunu vurgulayan Eren, şunları kaydetti:


"Yönetim kurulu kararıyla (Necati Ateş'in) takım kaptanlığı alındı ve kadro dışı bırakıldı, A2 takımında antrenmanlara çıkıyor. Görülen lüzum üzerine bu karar alındı. Yönetimin oy birliğiyle alınmış bir karadır, saygı duymak lazım. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Şu an itibarıyla gelişmeleri değerlendiriyoruz. Necati dışında kadro dışı bırakılması gereken birileri varsa hiç çekinmeden karar alırız çünkü biz, 27 kişilik kadroya sahibiz. Kime görev verilirse aslanlar gibi çıkıp oynayacaktır. Yapılması gereken ne varsa bu saatten sonra yapacağız. Bize acımayana bizim acıma şansımız yok."


Sezon başında Eskişehirspor'dan transfer edilen Necati Ateş, bu sezon Kayseri Erciyesspor forması altında çıktığı 22 lig maçında 2 gole imza attı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...