Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şarj Bitti Derdi Tarih Oluyor!

Şarj Bitti Derdi Tarih Oluyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

Kullanıcılar tarafından merakla beklenen şarj aletinin cep telefonu kullanıcıları için bir nimet olacağı konuşuluyor.

Cep telefonlarında batarya bitti derdi tarih oluyor. Bir firmanın çıkardığı şarj aleti cüzdanınıza sığacak boyutta. Kullanıcılar tarafından merakla beklenen şarj aletinin cep telefonu kullanıcıları için bir nimet olacağı konuşuluyor. nbsp;
nbsp;
Akıllı telefonların çok çabuk biten şarjları için uzun yıllardır kaliteli çözüm aranıyor.Akıllı telefonunuzu şarj etmek artık çok kolay olacak kredi kartı gibi cüzdanda taşıyacağınız bir kart sayesinde akıllı telefonunuzu kolayca şarj edeceksiniz.
nbsp;
Tunçmatik, bu ihtiyaçtan yola çıkarak her an taşınması basit, cüzdana bile rahatlıkla girebilecek incelikte ve 50 gr ağırlığındaki yeni powerbank çözümü "Energy Card"ı piyasaya sundu. Tunçmatik Energy Card, uzun ömürlü lityum-ion bataryası, rahatlıkla taşınabilir kredi kartı inceliğiyle her an iletişimde kalmanızı sağlıyor. 0.8A şarj kapasitesiyle akıllı telefonları entegre micro USB soketiyle ekstra kabloya ihtiyaç duymadan şarj ediyor.
nbsp;
Cihaz, esnek USB soketi ve ergonomik yapısı sayesinde şarj sırasında sağladığı rahat kullanımıyla da göze çarpıyor. Aşırı yük-kısa devre ve yüksek ısı savunma özellikleri ile kendisini ve şarj edilen tüm cihazları güven altına alan Energy Card'da, pil kapasitesini gösteren 4 adet LED bulunuyor. Tunçmatik'in inceliği ve şık tasarımıyla dikkat çeken şarj cihazı Energy Card'ı, Türkiye'nin önde gelen bilişim dağıtıcıları, teknoloji mağazaları ve yapı marketlerinde bulabilirsiniz. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...