Gmail üzerinden fatura ödeme dönemi kapıda!

Gmail üzerinden fatura ödeme dönemi kapıda!

TEKNOLOJİ Haberleri

Elektronik posta yöntemiyle artık faturalarınızı Gmail üzerinden rahatlıkla ödeyebileceksiniz. Ayrıntılar haberimizde..

On ya da on be yıl öncesine kadar, en azından ayda bir kere apartman dairemizin posta kutusunun dolup taştığını görürdük. Elbette hayran mektupları ya da sevgi mesajları değil; faturalarla…


Günümüzde ise pek çok internet kullanıcısı faturalarını ya da kredi kartı ekstrelerini e-posta yolu ile almayı tercih ediyor. Bu da hem kağıt israfını ortadan kaldırıyor, hem de faturalarımız sürekli el altında olabiliyor herhangi bir soruna karşı.


Peki elektronik posta adresimize gelen faturaları, hiç zaman kaybetmeden yine elektronik posta servisimiz üzerinden ödeyebilseydik de güzel olmaz mıydı?


fobito'nun haberine göre günümüzün en çok kullanılan e-posta servislerinden biri olan Google'ın elektronik posta hizmeti Gmail, yukarıda sözünü ettiğimiz bu hizmet üzerinde çalışmaya başladı bile.
nbsp;
Pony Express adını verdiği ödeme metodu ile faturalarınızı mail hesabınızdan direkt olarak ödeyebildiğiniz bu sistemde isterseniz kredi kartınız ile de ödeme yapabiliyor isterseniz de otomatik ödeme talimatı verebiliyorsunuz. Böylece faturalarınızın her şeyini mail adresinizden kontrol edebilmiş oluyorsunuz.


Şu an için test aşamasında olan Google'ın fatura ödeme sistemi bu yılın sonlarına doğru genel kullanıma açılacak. Söylentilere göre Google'ın hizmetine dahil etmeyi düşündüğü ilk hedefler de faturaları henüz elektronik posta yolu ile göndermeyen firmalar olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...