Sinpaş'ın yatay ofisi Kağıthane'ye geliyor

Sinpaş'ın yatay ofisi Kağıthane'ye geliyor

EMLAK Haberleri

Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO yatay ofis trendini Kağıthane'ye taşıyor

Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO, yatay ofis trendini Haliç Flatofis'ten sonra, şimdi de Kağıthane'ye taşıyor. Dün satışına başlanan ve Aralık 2016'da teslim edilmesi planlanan Kağıthane'nin Cendere Vadisi'ndeki projede, metrekare fiyatlarının 3 bin 500 dolardan başlayacağı belirtildi. Flatofis'te bin 700 metrekareden 15 bin metrekareye kadar kiralama alanı sunulurken, kiraların 22-25 bin dolar arasında değiştiği belirtildi.


Yatırım değeri 75 milyon dolar


Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, Türkiye'nin ilk A+ yatay ofisi Flatofis'i Haliç'ten sonra Kağıthane'ye taşıdıklarını belirterek "Yatırım değeri 75 milyon dolar olan Flatofis Kağıthane'de, tecrübelerimizi yansıtacağız" dedi. Kağıthane'de Flatofis farkını yeniden ortaya koyacaklarını belirten SEFA Çelik "Bu bölge, 2010 yılından itibaren gerçekleşmeye başlayan yeniden yapılandırmayla birlikte, her geçen gün değer kazanıyor. Bu dönüşüm sürecine Servet GYO olarak biz de öncülük yaptık" diye konuştu.


Türkiye'nin ilk A+ yatay ofisi


Sinpaş Kağıthane Flatofis projesinde dinlenme terasları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity, yürüyüş parkurları, restoran ve kafeler, yeşil bahçeleri gibi sosyal alanlara yer veriliyor. Sinpaş Kağıthane Flatofis projesinde 47 bin 500 metrekare ofis alanı ve 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir olarak tasarlandı. Projedeki ofislerin alanları 1.700 metrekare ile 15 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Sinpaş Kağıthane Flatofis projesi Türkiye'nin ilk A+ yatay ofisi olma özelliği taşıyor. 8 metre aks aralığından oluşan proje raylı ulaşım hatlarına ise yürüme mesafesinde bulunuyor.


Kaynak: Star

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...