Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor Seda'dan sert sözler

Survivor Seda'dan sert sözler

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star gönüllüler takımından elenen Seda Aktuğlu, Hilmicem hakkında sert sözler söyledi

Survivor'dan elenen sivri dilli yarışmacı Seda Aktuğlu, haftanın birinci olan ve onu eleyen Hilmicem'e demediğini bırakmadı. Adadan ayrıldıktan sonra Acunn.com'a itiraflarda bulunan Seda, Hilmicem'i yerin dibine soktu.


Hilmicem'e iki yüzlü diyen Seda şunları söyledi; Ailemi gerçekten çok özlüyordum. O ada da savaş egosuna sahip tek kişi Turabi. Artık 6 kişi oldular, 6. kişi tereddütte o 6. kişi güç kimde ona kayma potansiyelinde bir insan 2 yüzlü bir insan. O samimiyetsizin egosu, kibiri tenezül etmeyen insanları o sahte suratı herkes görecek. Görecek.. Survivor'da görmese bile gerçel hayata nasıl biri olduğunu görecek… Turabi kendisini Sultan Süleyman zannediyor!


ŞEVKİMİ KIRDILAR
Seda Aktuğlu, Survivor All Star'da en çok üzüldüğü konuya değindi. Oyunlara katılmak istediğini defalarca dile getirmesine rağmen takım arkadaşlarının kabul etmediklerini dile getirdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...