Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emenike 'Şansımı kullanacağım'

Emenike 'Şansımı kullanacağım'

SPOR Haberleri

Emenike :"İstanbul'u neden terk edeyim ki? Hocadan izin aldım ve tatile çıktım. Neden insanlar beni zorla göndermeye çalışıyor anlamıyorum.'' dedi.

Tailden oldukça neşeli dönen Emmaneul Emenike, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'la özel bir görüşme yaptı.Hocasının "Tatil iyi geldi mi? Kafanı toparlayabildin mi?" sorusuna "Evet kendimi çok iyi hissediyorum" cevabını veren hücum oyuncusu daha sonra takım arkadaşlarıyla derbi gününü değerlendirdi."Türkiye'den ayrıldı, bir daha dönemeyecek" iddialarına anlam veremediğini belirten 26 yaşındaki futbolcu, şunları söyledi:


'ŞANSIMI KULLANACAĞIM'


"İstanbul'u neden terk edeyim ki? Hocadan izin aldım ve tatile çıktım. Neden insanlar beni zorla göndermeye çalışıyor anlamıyorum. Derbide yaşadığım patlamaydı. Uzun zamandır gol atamamanın verdiği bir baskı vardı üzerimde. Ailemi görmüyordum ve bu da beni üzüyordu. Londra'da kardeşlerimle görüştüm. Kaldı ki tüm futbolcular bir yere dağılmıştı. Bundan sonrası için taraftar beni maçlarda nasıl karşılar bilemem ama ben elimden geleni yapmak için çalışacağım. Şans geldiğimde de bunu iyi kullanacağım."


Kaynak: nbsp;Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...