Demet Akalın'da Brezilya'ya gidiyor

Demet Akalın'da Brezilya'ya gidiyor

MAGAZİN Haberleri

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın jübile maçı için ünlüler Brezilya'ya doğru yola çıktı

Fenerbahçe'nin unutulmazları arasındaki yerini alan Brezilyalı Alex de Souza, futbol kariyerini noktalamasının ardından jübileye hazırlanıyor. Aralık ayında kariyerine son veren 37 yaşındaki Alex'in jübilesinde, Fenerbahçeli birçok eski futbolcu da sahaya çıkacak.
Yarın oynanacak jübile karşılaşması için ünlü isimler Brezilya'ya doğru yola çıkarken şarkıcı Demet Akalın ve eşi de bu kafilenin içinde yer aldı. Akalın Instagram hesabından klip çekeceğini duyurdu
Demet Akalın'da Brezilya'ya gidiyor

Alex hayatının en önemli parçası olan futbola son noktayı yine futbola adım attığı Brezilya'da koyacak.
Alex, Fenerbahçe'de bir dönem birlikte oynadığı Tuncay Şanlı ve Rüştü Reçber'in yanı sıra teknik direktör Zico, Appiah, Semih Şentürk, Kezman, Luciano, Lugano, Deivid ve Aurelio'yu da organizasyona davet etti.
İşte Alex'in jübilesinde forma giyecek isimler;
"Amoroso, Appiah, Aristizabal, Artur, Athirson, Cleber, Deivid, Djalminha, Edmundo, Euller, Evair, Fabiano, Felipe, Gamarra, Gilberto Silva, Junior Baiano, Kezman, Leonardo, Luisao, Marcelo Ramos, Maurinho, Mozart, Nenem, Oseas, Paulo Miranda, Paulo Nunes, Pedrinho, Rivaldo, Rivarola, Rubens Junior, Cesar Sampaio, Semih, Tcheco, Tiago, Tuncay, Velloso, Zico."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...